Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Stress testte oynayanlar karakter isimlerini ve ırklarını hatta onlara ulaşabiliceğimiz bir icq veya msn adresi bırakırlarsa oyunda grup kurup oynamamız daha kolay olacaktır. Mosqui - Orc Warrior msn:[email protected] icq:31780607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 eastern test 4. undead warlock, jadelith, lvl9 :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ah unutmuşum server ismide yazmak gerek ben test9 dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pasific time test 9 pvpv server Patroclus human warrior level 6[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 test 4...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 test4 Elf Rogue baska elf varsa oyunda nıckım Lind[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 test 9 elf rogue[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pvp test 9 Human-Mage Nick KaBuS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 9.server(pvp) human-warrior nick:Blackmoore[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya hala gelmedi keyim dun gece satin aldim bu aksam saat 7 hala gelen giden yok alla alla ya 12milyon verdik bosunami! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 dagger my acc bolumune gırım beta key gırınce keyın orda yazıoır yanı key gelmesını beklemıorsun -,-[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 9. server, troll rogue: Narcosis kardeşimde burada troll rogue olarak oynuyor, nick'i unuttum :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 9. server night elf rogue-nick: ruh[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oo glath elf rogue güzel yardım lazım olursa Lind nıckım elımden geldıgınce yardım eder uzak deılsem virus buldum oda rogue :P herkes rogue 4 turk tanıorum hepsı rogue[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bizde bu aksam 9. server a giricez... ben buyuk ihtimal priest acicam cunku her zamanki gibi belli class yigilma olmus,ilerde yine lineage2 deki gibi healer problemi cekmenizi(cekmeyi) istemiyorum. bir kisi rogue digeri de waririor aciyo,digeri de hunter gibi ama kararsiz.yani guzel bi parti olucaz 3 kisi. -bu arada elflerle humanlarin kitasi ayri ne yazik ki,bu kitalar arasinda seyahat yapma olasiligimiz var mi(tabii ki de vardirda)?nasil ve hangi level larda...yani level 20 e kadar tek basima takilmak istemiyorum =/[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 9.server undead rogue Gilthy, lvl 12yim, ama akshama anca girerim, shimdi yatmaya gidiyorum :), bi ara bulushup alliance kesmeye gidelim roguelar beraber :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gelın gelın ezim bide undead ooo tam kek bende lvl 15 oldum 20 olacam bu sabaha kadar :P sole raid olsada baslasa artık action[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 online olan varsa msj atsın nick Kabus test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 biri anlatirmi alliance tarafina nasil gechiyoruz?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bende şuanda 9 lvl'im 10 olmak üzeriyim oynamak isteyen varsa gelsin takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ADSL gelene kadar sadece burayı okumak ve sslerle tetineceğim aaah ah.. Sınavlarda başladı ya off ..[signature][hline]For every action,there's an equal and opposite reaction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben open betasına bakıp EU beklemeyi düşünüyorum. Zaten EU çıktığında ÖSS kasmaya artık dalmış olacağımdan ilk zamanlara ve epic questlere yetişemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Server 6 Pvp Level 9 Rogue Leonobe [Bu mesaj Cico tarafından 05 Kasım 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cico tarafından 05 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 len serverlarmı down gitti sitede acılmıyor :([signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 PVP 10 Azureus lvl10 Druid[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar