Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress Testte oynayanlar,beraber oynayalım.

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

oo glath elf rogue güzel yardım lazım olursa Lind nıckım elımden geldıgınce yardım eder uzak deılsem virus buldum oda rogue :P herkes rogue 4 turk tanıorum hepsı rogue[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde bu aksam 9. server a giricez...
ben buyuk ihtimal priest acicam cunku her zamanki gibi belli class yigilma olmus,ilerde yine lineage2 deki gibi healer problemi cekmenizi(cekmeyi) istemiyorum.
bir kisi rogue digeri de waririor aciyo,digeri de hunter gibi ama kararsiz.yani guzel bi parti olucaz 3 kisi.
-bu arada elflerle humanlarin kitasi ayri ne yazik ki,bu kitalar arasinda seyahat yapma olasiligimiz var mi(tabii ki de vardirda)?nasil ve hangi level larda...yani level 20 e kadar tek basima takilmak istemiyorum =/[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain
Sosyal ağlarda paylaş

gelın gelın ezim bide undead ooo tam kek bende lvl 15 oldum 20 olacam bu sabaha kadar :P sole raid olsada baslasa artık action[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben open betasına bakıp EU beklemeyi düşünüyorum. Zaten EU çıktığında ÖSS kasmaya artık dalmış olacağımdan ilk zamanlara ve epic questlere yetişemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...