Wayne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 beyler son cikan ipad var aleti alali 1 ay olmadi ama bisey oldu cortladi makine ipadin kendi uygulamasi disinda hic bir uygulamaya girmiyor makine yani extra yuklediklerim storedan bunlarin hicbirine girmiyor en son bi bilgisayara bagladim falan 3 5 birsey yuklemek icin ondan beri boyle :S simdi formatta atmak istemiyorum baya bir isgence olur varmi daha once basina boyle birsey gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 itunes'dan backupladigin zaman hic iskence olmuyo, en fazla yarim saatini alir. backup'tan restore ettigin zaman en ufak ayarina kadar herseyini geri getiriyo ipad'e. edit: once aletin wake+home tusuna 7-8 saniye basarak bir restart at, duzelmezse restore at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 icloud backup al formatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 garip aleti takip cikarinca pc ye bi bozuluyo applere girilmiyor reset atsam bile ama yeni bi app yukleyince diger applerde aktif oluyor sonra ama bu islemi yapmadan giremiyorum applere cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar