Pluton Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Selamlar, ya bu windows'a ayar oldum. Windows 2008 R2 kurulu bir sunucu var ben buna Sql Server 2008 R2 kurdum. Sql Server Management Studio 'yu açtım ve http://i.imgur.com/wevth.pngşu ekranda takıldım. Birsürü makale okudum , herşeyi denedim yok bağlanamıyorum Kurulumuda şurdaki makaleye göre yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Server adının sonundaki SQLEXPRESS'i kaldırarak ya da makinenin ipsini yazarak denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ya abi bumuymuş sıkıntı allahım yarabbim ya. Millet paso sonuna SQLEXPREE koyun diyip durdukça diğeri hiç aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 :D Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar