Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kral Arthur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fragmanını izledim çok kral film kesin,exorcist'ede gidemedim hala ikisinide gidicem inşallah filmi izleyeniniz varmı bu arada ?[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
ben izlemedim ama tahmin yeteneğim kuvvetlidir, sly açmaz seni bu keira knightley için gidiosan git ama hehe.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:
gidiyorum yarin, dunyalari kurtarmasini beklemiyorum. eglenmeye gidicem.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Amerika basınının yaptıgı acıklamaya gore iyi degilmis.
Ne biliyim guzel sahneleri tanıtım filmine koymuslar.
gitmeden yorum yapmakta istemiyorum ne desem yalan olur :)[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 27 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
ben izlemedim ama tahmin yeteneğim kuvvetlidir, sly açmaz seni bu keira knightley için gidiosan git ama hehe.

abi kız arkadaşımla gitmeyi düşünüodum ben :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
Konuyla alaksız gercekten farklı bır kral arthur hıkayesı...
Ama onun dısında yeterlı buldum benım gıbı savas fılmı seven bırını bıle tatmın ettı...ozellıkle saxon general aynı ben o derece yanı..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Evet farklı bir Arthur hikayesi. Kötü bir film diyemem. İzlenesi yani. Ama aman aman mükemmel bir film de değil.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
bence vasat bir film
gitmenizi tavsiye etmiyorum
o fragmanda gördükleriniz filmin en iyi sahneleri başkada doğru düzgün bir sahne göremedim...[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Mesaj tarihi:
Benim düşüncem şu ana kadar yapılan en iyi arthur filmiydi. Şu ana kadar yapılan filmlerde excalibu yüceltilmiş, sanki arthurda iş yokda excalipur arthuru arthur yapanmış gibi gösteriyordu. Bence gayet güzeldi[signature][hline]Lol
Mesaj tarihi:
öyle derin izler bırakıcak film değil ama boşa vakitte değil bence yapıcak bişey arıyosanız , sinemaya gitmek istiyosanız filan izlenilesi bi film.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
of ya hayal kırıklığı oldu şimdi güzel filmdir diye bekliodum şimdi torrentten indirip izliim o zaman herneyse sağlık olsun bole truva , lotr tarzı savaş sahneleri olan kale kuşatmaları türü filmlere hastayım ne dielim inşallah daha iyilerini yaparlar[signature][hline]Fire in the Darkness...
  • Yeni Oluştur...