uncla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fragmanını izledim çok kral film kesin,exorcist'ede gidemedim hala ikisinide gidicem inşallah filmi izleyeniniz varmı bu arada ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 izledim begenmedim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yorum yapsın izleyen birisi 2 gün sonra gitmeyi düşünüorum[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aynen bende gitmeyi düşünüyorum bekliyoruz yorumları?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben izlemedim ama tahmin yeteneğim kuvvetlidir, sly açmaz seni bu keira knightley için gidiosan git ama hehe.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gidiyorum yarin, dunyalari kurtarmasini beklemiyorum. eglenmeye gidicem.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Amerika basınının yaptıgı acıklamaya gore iyi degilmis. Ne biliyim guzel sahneleri tanıtım filmine koymuslar. gitmeden yorum yapmakta istemiyorum ne desem yalan olur :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: arcane, 27 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ben izlemedim ama tahmin yeteneğim kuvvetlidir, sly açmaz seni bu keira knightley için gidiosan git ama hehe. abi kız arkadaşımla gitmeyi düşünüodum ben :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 insan savaşa doymuo bu filmde :) ekşın az[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Action yok mu adam gibi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 6/10 çok saçmalamışlar , Alakasız saçma sapan bir konu izliyor malesef. Hayal kırıklığına uğradım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyla alaksız gercekten farklı bır kral arthur hıkayesı... Ama onun dısında yeterlı buldum benım gıbı savas fılmı seven bırını bıle tatmın ettı...ozellıkle saxon general aynı ben o derece yanı..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Evet farklı bir Arthur hikayesi. Kötü bir film diyemem. İzlenesi yani. Ama aman aman mükemmel bir film de değil.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bence vasat bir film gitmenizi tavsiye etmiyorum o fragmanda gördükleriniz filmin en iyi sahneleri başkada doğru düzgün bir sahne göremedim...[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bence cok bos bır fılmdı sadece fragmaları guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 farklı bir arthur hikayesimi onun kitabını okumuştum hani yuvarlak masa, taştaki kılıç falan ve o muhteşem savaşlar yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Benim düşüncem şu ana kadar yapılan en iyi arthur filmiydi. Şu ana kadar yapılan filmlerde excalibu yüceltilmiş, sanki arthurda iş yokda excalipur arthuru arthur yapanmış gibi gösteriyordu. Bence gayet güzeldi[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya bunun fragmanını nerden bulabilirim.yani madem en iyi sahneler fragmanda izliim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu sallanabilir bir filme benziyo. alexander'a saklıyorum epik hikaye kontenjanımı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dc++ dan 2 cdlik ac3 unu cektim ama eternal sunshine izleyecem ..[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 vizyona girmeden dvdsini alıp izlemiştim iyiki sinemada izlememişim değmez.ama güzel sahneleri var buzda savaş felan :D[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 öyle derin izler bırakıcak film değil ama boşa vakitte değil bence yapıcak bişey arıyosanız , sinemaya gitmek istiyosanız filan izlenilesi bi film.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Cirit, 28 Ekim 2004 18:31 tarihinde demiş ki: ya bunun fragmanını nerden bulabilirim.yani madem en iyi sahneler fragmanda izliim bare http://kingarthur.movies.go.com/main.html malesef dl edilemiyor ama en azından izlenebiliyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bugün izledim; tüm hikaye değişmiş; king arthur bu kadar fakir ve bu hikaye bu kadar entrikasız olmamıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 of ya hayal kırıklığı oldu şimdi güzel filmdir diye bekliodum şimdi torrentten indirip izliim o zaman herneyse sağlık olsun bole truva , lotr tarzı savaş sahneleri olan kale kuşatmaları türü filmlere hastayım ne dielim inşallah daha iyilerini yaparlar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar