S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Llama said: Ay: Ben Fenerbahçeyi şampiyon yaptığım için içeri alındım. Rıdvan düzeltiyor: Yaptım derken başkan olarak di mi? ahahaha iyiymiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://a1209.hizliresim.com/11/f/czw4v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yahu onu ben yaptım bunu ben yaptım şu karşıki dağı da ben yarattım vs vs vs ulan gitmiyorsun ki başkası gelipte o da bişiler yapsın, zamklan yapıştı herif koltuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 A.Y: Avrupada en başarılı Türk takımı kim? Güntekin Onay: Gs A.Y: hayır hayır son 5 yılda? Güntekin Onay: BEŞİKTAŞ aziz yıldırım: ne isterseniz sorun cevaplarım. güntekin onay: cas davasını neden çektiniz ? aziz yıldırım: siz araştırın bulun. http://inciswf.com/futbola%C5%9Fk%C4%B1.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 3 saattir konuşuyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 biri cıksada sorsa su adama ea sports a niye lisansı vermiyolar niye fb yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.inciarsiv.com/ResimlerBurdaPanpa/50524aa1cbd681364941340.jpg http://imgim.com/ads%C4%B1z%282%29s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bck said: biri cıksada sorsa su adama ea sports a niye lisansı vermiyolar niye fb yok ?? O kadar akıllı adam yokki futbolla uğraşan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hisse büyüklüğüymüş demek ki fenerin büyüklüğü. gs bjk ts bir fener yapmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hani uefa temcid pilavı yapmıştı feneri kime inanacaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Remus said: bck said: biri cıksada sorsa su adama ea sports a niye lisansı vermiyolar niye fb yok ?? O kadar akıllı adam yokki futbolla uğraşan :) of abi of. çünkü tff mal. tüm ülkelerin lisansı için fifa federasyonla iletişime geçiyor. suudi arabistan bile var, biz yok. sonra yok türk futbolu marka değeri. federasyonun vizyona bak işte. bizim ülkede ise artık şöyle yürüyor sistem: gidin tek tek kluplerden isteyin diyor federasyon. fifada uğraşmıyor haliyle. kendileri de açıkladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ben fifa'nın pesinden koşarın benim takimida ekle diye :) üstüne para veririm bide takimi oldugundan iyi yapmaları icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 fifada kullansın sormadan ehhe türkiye dedi diye seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 moriarty said: Remus said: bck said: biri cıksada sorsa su adama ea sports a niye lisansı vermiyolar niye fb yok ?? O kadar akıllı adam yokki futbolla uğraşan :) of abi of. çünkü tff mal. tüm ülkelerin lisansı için fifa federasyonla iletişime geçiyor. suudi arabistan bile var, biz yok. sonra yok türk futbolu marka değeri. federasyonun vizyona bak işte. bizim ülkede ise artık şöyle yürüyor sistem: gidin tek tek kluplerden isteyin diyor federasyon. fifada uğraşmıyor haliyle. kendileri de açıkladı zaten. galatasaray a gidip sormuyor kafasına göre oyuna koyuyor yani geçiniz hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 teyzem ea sportsta çalışıyor fb dandik takım diye koymuyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sdfsfd geçiyorum hocam eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tokasra said: http://a1209.hizliresim.com/11/f/czw4v.jpg ya filmi izlemedim ama karakterler ters yerde durmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 duzeltme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 karistirdim bende ya avukat arkadaki olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 daha önce zırvaladıklarında farklı ne söyledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Alex efsane değil dedi utanmadan, illa maç sayısıyla efsane olunuyorsa yabancı oyuncular arasında baktığında gayette efsane, yok fayda olarak bakarsan hem yerli-hem yabancılar arasında efsane. Ha kişilik kaptanlık mevzuysa o yönden de harika bir profesyonel ve sorunsuzdu şu son döneme kadar Efsane olmak için illa 80 yaşına gelmek mi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ona taraftar karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 taraftar efsaneden öte ilah gibi görüyor Alex'i ama şu Aziz&Aykut AŞ gitse süper olacak yeter yani ölene kadar oturacak bıraksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: Alex, Fenerbahçe'de bilmem kaç tane gol atmış, bundan dolayı ona efsane diyebiliriz ama Türkiye'de ufak bir şey yapıyor hemen ona efsane. Alex veya başkaları kulübe katkı yapmışlarsa bir yere gelmişse onore etmek için söylersiniz, Türkiye'de öyle alışkanlıklar olmuş ki, ayrılıyor gidiyor efsane başkan. Aziz Yıldırım ne yapmış? Gayet doğal şeyler yapmış. Kısa ve öz söyleyelim. Şunu söylemek istiyorum; Aykut, Alex kavgaları bıraksınlar. Kavgaları bıraksınlar, yol gösterici olalım. Valla Ntv modları doğru yazmışsa Alex efsane değil gibi bişey dememiş. Hatta efsane başkan lafına değdirmiş ben efsane değilim yaptığım şeyler normal demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yok yok kendisi feneri tarihindeki en büyük bataklığa sürerek ve en büyük utancını yaşatarak efsane sıfatını hak ediyor, hakkını vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar