Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Merhabalar, Kulaklığımı kaybettiğim 2 hafta bulamıyorum. Yavaştan kendime kulaklık bakmaya karar verdim. Hani elinde olan, kullanmadığı kulaklığı olan birisi varsa değerlendirelim isterim. Cihazım Xperia Neo V yani tüm kulaklıklar oluyor. Özellikleri şu şekilde olmalı ama: • Hands Free mutlaka olacak. Sadece müzik dinlemek için istemiyorum. Yani arama geldiğinde telefona elimi atmiyim tekrardan. • Bir de kulakiçi olması tercihimdir. Ama şart değil. ve lütfen dandik olmasın :) Sony Ericsson'un kutusundan çıkan kulaklık gayet hoştu. Elinde olan varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Tt esports isurus var bende.Temiz 70'ten bırakırım.Bir kere denemek için kullandım çalışıp çalışmadığına dair o kadar.2 sene garantisi var fatura ile atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 açma kapama tuşu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kulağa takınca çalışıyomuş. çıkardığında da kapanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mic. kısmında var bir düğme onunla açıyormuşsun aramayı.Ben denemedim telefonum desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mayhem said: kulağa takınca çalışıyomuş. çıkardığında da kapanıyo. asfasdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-M6qYPvP1irY/T1_orGlFVxI/AAAAAAAA32Q/_rEHog250yg/s1600/yi287itkari152dh9ci4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar