Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Senin kanında varmış olm zaten :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! Türkiye için ölürüm ben sözümde, Kimse duramaz Türkün önünde, Ben varsam bu dünya üzerinde, Kimse bölemez, bu vatan göklerde! Herzaman ilerleme hedefinde, Sözünü tutan ve nasmusun peşinde, Bu vatanın üstünde herkez kardeştir, Bunu beynine iyi yerleştir! Nefret! [b][signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Coder sen rap'çı olmalısın, iyi sözler yazıyorsun..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lol zuahahaha[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Lol kendini aştın taştın, Hemen bişey oldum sandın, Hemen bukadar havalanma Sonra olursun tepetakla, Ben müziğimi yaparım, Herkesi burdan selamlarım, Elinin hamuruyla müziğe bulaşma, Coding'in b.kunu çıkarma :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 20 Ekim 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bin yıllık saltanat 1453'te şahi güllesiyle İstanbul oldu Costantinapolis denilen yalan İstanbul'um oldu marmara'm kan Gökyüzün duman şimdi bakınız lan Onun gibi beyinlere vuran bir kahraman yok mu lan Var sesi kabus korkutur düşmanı buz keser Esen rüzgarla birlikte gülleler yıktı Duvar tanımadı ama şimdi nerede şahi nerede 53 günde zafere koşan ordu nerede İstanbul'u şimdi görselerdi keşke Akılları başa toplayacak ama düşmanı bozacak Alabildiğine gülleleri kusacak bir şahi olsa Vursa keşke istanbu'u mahvedenlerin kalelerini Kahraman yok artık heryerde mafya Parsellendi toprağım Güzelim ormanlarım hep oldu villaların Denizim kapkara paraların çöpü burası bir arena Ceza patlayan bir bomba İnsan insanı ne kadar vuruyor acaba Nefret bir şahi sözleri ise gülle Tarihini unutmuş olana güle güle Geçmişle övünmekten bıktım ve bıktık Yeni zaferlere koşmak tarihe borcumuz Dünyaya hükmetmek artık yetmez bize Yeni cepheler ver sen paşam Şahi kadar güçlüyüm Tek başıma tahrip edeceğim Düşmanları koyarım sıraya dikkat nişan al ateş Bu sana ilk şahim olsun içimdeki kalleş Benim uğurlu sayım 1453 Bir artı dört artı beş artı üç 13'ü uğursuz sayan batılılara Osmanlıdan hediye olsun sonsuza Torunları ise batıya hayran olmuş Senelere damgasını vurmuş olan ruhsuzlar Şahi geri gelecek Artık dur diyebilecek dün kalmamış sanki Duvara bağlanmış zorla izlettirilen Bir korku filminin parçası olmuşsun Ona buna sorsana aslanım sorsana Aslında donup kalmış olarak seni izleyen insanlar var 10 üzerinden 7 kere geri çekilmişsin İstanbul'daki surların içerisinde ezilmiş ve hükmen yenilmişsin.. Nefret - Şahi! [signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Coder sen kendini aştın Bunu sonucuna çok şaştım Scriptlerini Ellerine yazdın Rap'e iyi bir geçiş yaptın Ama Sözlerimi Duyunca Terk edip burdan kaçtın .... Heyyy yoooooo yow yow (Zenci efecti) .. (Sözlerimi yanlış anlama codercim) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yukarıda yazdığım parçaya bayılıyorum! Hatayım abi! Bide İstanbul yerine Bursa olsa daha çok seveceğim. Bursa'danda Barikat, Maho-B vs.. var.[signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Codercan küstünmü ya :) yanlış anlamadın dimi bizi :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Entel Olmaya Calısanlar Toya Sova Yalana Ve Dolana Alısanlar Sevdigini Sahte Goz Yası Dokeb Alişanlar İnşalah Gercekleri Bilecek Butun İnsanlar İyi Sanarlar Onları Kıyaslamayınca Sallıyacam Hoperlörü Tabi Biyasayıda Ayısıyla Belkıran Dayısıyla Hayırlıysıyla Kalbten Gelir Turkce Fazlasıyla La İbneler Bayanların Gozdesi Boylelikle Kadınlar Aralarında Ozlesti Sallama Dallama Senin Gibi Karılara Diyeceklaflar Yok Buralarda Bak Bana Yok Numara Yapacazlar Turkuz Kalbimizde Kalamazlar... Cengaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bende çıktım mikrofona Baktım herkes takılıyor burada Olmaz MC ZeBeL'siz ortam Yanıyor mekan buram buram Aramaktayım güzel bir şarkı Rap map farketmez bana Varsa tavsiye edecek şarkı Yazsın ortama ![signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Muhahah coder valla koptum satırlarına hasta oldum hemen scriptingi bırak Rap ortamına ak.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Korax Codere Laf Söleme Sende Katıl Rap Ortamına Coder Oldu cıktı Mc Başımıza Spherede Iş yok başladık Yazı yazmaya .. Korax gelsende Akalım Ortamlara .. Zenci mahallesine gidip Bestemizi Okumaya ... Yoww yoww check it out .... :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: TheCoder, 21 Ekim 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Toplansa patiler gitse mekana Yetenekli patiler show yapsa Ps: Neden olmasın ? [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Türkçe'yi Türkçe yazsaydın keşke.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar