Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arkadaşlar aranızda amatör ya da profesyonel olarak türkçe rap parça yapan, yaptıran birileri varsa bana ulaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Eet Ben Yapıyorum Ama Uo Emülatörleriyle Ne Alakası Var!!! msn:[email protected] al burdan konusalım ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hey dostum sen nesin, yerimi eminmisin, müzik bölümüne bak, şimdi git ortama ak! Ps:92.0 bpm ile okuyunca oturaklı oluyor :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 18 Ekim 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 millet iyice şaşırdı.yakında arabam.com a ilan vermek için uo emlulatorlerine yazar bunlar.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 artik bazi seyler aşılsınn... bu topic kitlenmesinnn.. direk silinisin .. bıktık artik bunun gibilerden ... bi care bize modlardan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Beyler müzik bölümü olmadığı için ben de en popüler olan bölümlerden birini seçmek zorunda kaldım.. ilgilenen arkadaşlar devam etsin msn veya icq no. larını vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 [email protected] gel konusalım anlasalım. Ceza'nın konserine bedava bilet alırız hemde :)[signature][hline]YeK|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! [b]Bursa & Fenerbahçe taraftarı..[/b] [b]Ultima Online | Counter-Strike | Need For Speed | Star Craft[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 burasi neci ? sence ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 müzik bölümümü yok ? :) bari atmayın ya atmayın ya üşendim bakamadım de bari be orada EŞŞEK gibi MÜZİK yazıyo ya.bak burasıda zaten müzik bölümü değil http://forum.paticik.com/area.php?id=47[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Rep dedikleri Bunların Gibi geridekileri Arkasında Eksoz Borusuyla başka İşiniz yokmu gidin Albüm yazıyo oraya yazın[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yea +1[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arkadaşın araştırmadığı okadar belliki,müzik yok diyo bide.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 10/05/04 tarihinden beri görmedi isen müzik bölümünü oho :) donanım yazılım bölümüne bi msj ın bile var demek cıkmışsın emülatör dışına ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Lol :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yeah c'mon let's go to the music area..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lol Dmx e ozel mesaj at.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yanlış Konu Alanı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Çok ilginç :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ceza_Fatalryhme denen arkadaşımıza Özelden Msj at istersen Bu nicki kullandığına göre Raplede İlgileniodur .. Konu acıcaksan Bölümüne TIklıcaksın Cevap geldiğine Aklını Oynatacaksın Turkis hip hop adlı konuyu yazıcaksın Çünkü sen geleceğin Rapstarısın ... yeah vıckıvıckckck Dj Mic check faln .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sen gel ms paint öğren sonra ben koderim deyip yellen hiç böyle olurmu be yeğen bırak bu işleri işte burda leğen al tabakları yıka bulaşıkları tık içine bütün kirli çıkıları sen varya adam olmazsın sırf hava sırf gazsın[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahaha müthişsiniz :D[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Zuahahah süper olmuş, Millet neşe dolmuş, Ne diyna ne kodır, Tutmayın beni ben okula gidiyom :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ne Anlarsın ne sanarsın Sen Burda Şarkını Yazarsın Sonunda Lütfen Post Kasma diye Yalvarırsın .. TheCoder sen bu işi iyi yapıcaksın... belli .. Fazla Beste yapma kırıcakmısın belimi .. Bestelerin Güzel Olabilir Benimkden iyimi? heyyyy ooooo heyy oooo .. faln :D (Sözlerimi Yanlış anlamayın sakın) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 19 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Coder coşmuşsn aman kim tutar[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ahaha boş sözler ya BİR İKİ BİLEMEDİN ÜÇ İŞLEDİM BİNLERCE SUÇ AFFET BENİ TANRIM YOKSA OLURUM TUŞ! ahahah allahım benim gibi metalci adamı da rapci yaptınız ya haha![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar