Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaslar cici bi flash menusu yaptim daha dogrusu sitesi mi desek neyse cici cici oldu benim cok hosuma gitti ne cici yaptim die neyse artik veriyim adresi reklam icin olursa kiziyorlar ama mecburum.. :( Daha bisey yok ztn ama neyse ... :D Eger eksiklerimi soylerseniz cok mutlu olurum. www.bkcartoons.com burdan bakabilirsiniz... Her nesneye bakin lutfen mesela Cartoons yazisina tiklayinca wooooww dio :D[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 inanılmaz olmuş süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Boojack, 30 Ekim 2004 17:40 tarihinde demiş ki: inanılmaz olmuş süpersin waay güzel demek tesekkur ederim :)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 muahuah hiç bişey okunuo burda :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ne anlamadim ?[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 demek istediğim flash menuyu okumak için özel bir yetenek harcamak gerekiyor , buttonlar çok büyük , renkler uymamış vs vs[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 düzelttim bi girip bakarsan sevinirim yapim asamasindaki siteye bak..[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Chimera kusra bakma ama daha çok amatörsün keşke host almadan önce biraz free siteler açıp denemeler yapsaydın..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yok yaw iyi iste takiliyoz güzel bence[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Böyle çalışmalar yapman güzel. Ama benim de sonradan öğrendiğim bir olay var ki: İçerik. Yani sen güzel karikatürler yapsan, bunları beyaz arkaplanla yayınlasan da olur. Uğraşmışsın, çabalamışsın, emeğe, cebele her zaman saygımız var. Ayrıca bu daha ilerdeki çalışmaların için bir adım niteliğinde. Belki bir süre sonra sıkılacak ve daha sonra yeni bir proje yaparken burdan edindiğin bilgileri kullanacaksın. Bu arada karikatürünü göremedim ama yaptıklarının daha geniş bir kitleye ulaşmasını istiyorsan grafi2000.com ile irtibata geçebilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 dürüst olmak gerekirse ben sevmedim. (alınmaca yok..) ilk olarak renkler iyi seçilmemiş. birbirine uyan renkler koysan daha iyi olcak. siyah üstüne cart kırmızı, cart yeşil çok amatör bi hava yaratıyo. ikinci olarak fontlar hoşuma gitmedi. karikatür havasından çok 1980 bilgisayarları havası var. içerikle arayüzün uyuşması önemli. son olarak da daha hareketli ve interaktif bi arayüz için düğmelerin mesela mouseover'larda değişmesi daha iyi olurdu bence. mouseover'da ses çıkması hafif gıcık ediyo. tabi herkesin fikirleri farklıdır ben dedim diye kötü demek değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: McsPeyn, 30 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Böyle çalışmalar yapman güzel. Ama benim de sonradan öğrendiğim bir olay var ki: İçerik. Yani sen güzel karikatürler yapsan, bunları beyaz arkaplanla yayınlasan da olur. Uğraşmışsın, çabalamışsın, emeğe, cebele her zaman saygımız var. Ayrıca bu daha ilerdeki çalışmaların için bir adım niteliğinde. Belki bir süre sonra sıkılacak ve daha sonra yeni bir proje yaparken burdan edindiğin bilgileri kullanacaksın. Bu arada karikatürünü göremedim ama yaptıklarının daha geniş bir kitleye ulaşmasını istiyorsan grafi2000.com ile irtibata geçebilirsin.. Ya degerlendireceklerini pek sanm1yorum... :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Chimera fpsi 24 yap[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ney i 24 :D[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zaten sitende şu an pek karikatür olmadığı için değerlendirmemeleri normal. Flash'ı yaptığın programda boş bir yere sağ tıklayıp properities'i seç. Orda Frames Per Second'u en az 25 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öhüm. baya fena olmuş...[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 açık sözlülüğüne hayranım horas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu arada arkadaş bizi keklemeye çalışmış ama yemezler. O sitedeki %20 %40 falan diyen yükleme sayacı varya aslında o animasyondan ibaret lol sadece öyle yazıyo yüklendiği,saydığı falan yok[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 01 Kasım 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Adam iyi yapmış bence orayı, actionscript kasmadan yapmanın farklı bi yolu. Ben de ikinci girişimde farketmiştim. Gerçi ilerde boyut büyüdüğünde sorun yaratır ama zaten sitede pek bir gelişme olacağını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 renkler renkler...[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 *!hopopstar seçmeleri edasıyla* olmamış![signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 05 Kasım 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hostuna verdiğin link sayfa üstünde açılıyor yeni pencerede açmasını sağla.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar