Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Menüm Nasiil ??? :)

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar cici bi flash menusu yaptim daha dogrusu sitesi mi desek neyse cici cici oldu benim cok hosuma gitti ne cici yaptim die neyse artik veriyim adresi reklam icin olursa kiziyorlar ama mecburum.. :(
Daha bisey yok ztn ama neyse ... :D
Eger eksiklerimi soylerseniz cok mutlu olurum.

www.bkcartoons.com burdan bakabilirsiniz... Her nesneye bakin lutfen mesela Cartoons yazisina tiklayinca wooooww dio :D[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim flash menuyu okumak için özel bir yetenek harcamak gerekiyor , buttonlar çok büyük , renkler uymamış vs vs[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle çalışmalar yapman güzel. Ama benim de sonradan öğrendiğim bir olay var ki: İçerik.
Yani sen güzel karikatürler yapsan, bunları beyaz arkaplanla yayınlasan da olur.
Uğraşmışsın, çabalamışsın, emeğe, cebele her zaman saygımız var. Ayrıca bu daha ilerdeki çalışmaların için bir adım niteliğinde. Belki bir süre sonra sıkılacak ve daha sonra yeni bir proje yaparken burdan edindiğin bilgileri kullanacaksın.
Bu arada karikatürünü göremedim ama yaptıklarının daha geniş bir kitleye ulaşmasını istiyorsan grafi2000.com ile irtibata geçebilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

dürüst olmak gerekirse ben sevmedim.
(alınmaca yok..)
ilk olarak renkler iyi seçilmemiş. birbirine uyan renkler koysan daha iyi olcak. siyah üstüne cart kırmızı, cart yeşil çok amatör bi hava yaratıyo.
ikinci olarak fontlar hoşuma gitmedi. karikatür havasından çok 1980 bilgisayarları havası var. içerikle arayüzün uyuşması önemli.
son olarak da daha hareketli ve interaktif bi arayüz için düğmelerin mesela mouseover'larda değişmesi daha iyi olurdu bence. mouseover'da ses çıkması hafif gıcık ediyo.
tabi herkesin fikirleri farklıdır ben dedim diye kötü demek değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 30 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
Böyle çalışmalar yapman güzel. Ama benim de sonradan öğrendiğim bir olay var ki: İçerik.
Yani sen güzel karikatürler yapsan, bunları beyaz arkaplanla yayınlasan da olur.
Uğraşmışsın, çabalamışsın, emeğe, cebele her zaman saygımız var. Ayrıca bu daha ilerdeki çalışmaların için bir adım niteliğinde. Belki bir süre sonra sıkılacak ve daha sonra yeni bir proje yaparken burdan edindiğin bilgileri kullanacaksın.
Bu arada karikatürünü göremedim ama yaptıklarının daha geniş bir kitleye ulaşmasını istiyorsan grafi2000.com ile irtibata geçebilirsin..

Ya degerlendireceklerini pek sanm1yorum... :([signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada arkadaş bizi keklemeye çalışmış ama yemezler. O sitedeki %20 %40 falan diyen yükleme sayacı varya aslında o animasyondan ibaret lol sadece öyle yazıyo yüklendiği,saydığı falan yok[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 01 Kasım 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...