Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 arkadaşlar bilgisayar bi süre açık kalınca login screene donuyo usera tıklayıp giriyorum. eskiden olmazdı direk windowsa geçerdi bunu nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 banada olmustu bu olay.Ben çözemedim ama şöle bir yöntem kullandım screen saver ın devreye giriş sürecini uzattım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 şöyle bir çözüm önereyim (çalışıp çalışmayacağı konusunda bilgim ya da tahminim yok) masaüstünde sağ tık, özellikler ekran koruyucu sekmesinde güç vardır oradan gelişmiş sekmesinde "bilgisayar hazırda beklemeden çıkınca şifre sor" gibi bir seçenek olacak. onu seçilmemiş yapıp deneyin bir de..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 onu denedim düzelmedi.. neyse şu screen saver olayıyla hallettim gibi. sağolun[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar