SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Merhabalar, Yarın koçtaşa gidip kapı kilidi ( göbeği ) alacağım. Şimdi dikkatimi şu çekti normalde anahtarı çevirince bi çıkıntı gider karşıdaki deliğe girer. Bizim kapıdaki ise böyle pençe gibi tek bir sefer çevrilebiliyor ve bu pençeler karşısındaki deliği üstten tutuyor gibi birşey anlatımımı mazur görün. aha buldumm http://www.kalekilit.com.tr/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Product/MiddleImage/634097982074874409118.jpg Şimdi herhangi bir kapı kilidi alsam şu aşağıdaki gibi uyar mı yani standart mıdır bunlar ? http://image.cdn.sahibinden.com/photos/32/43/53/83324353egc.jpg Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 al canım,getir eskisini çıkar,yeni aldığını tak. no prablım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi kapı ve dil standart ise göbek de standarttır. Yani sizin kapıda başka bi dil ve kilit sistemi var mı diğer kapılardan? Yoksa göbek de uyar. Bi foto atsan yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 güncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 KuddusiMavra said: al canım,getir eskisini çıkar,yeni aldığını tak. no prablım... lan yazdık işte,inanmıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Hah mesaj gelmiş. Uyuyor sanırım. o üstten çıkan şekler göbeğin tetiklediği mekanizma ile ilgili, göbekle ilgili değil. Uyar standart göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Teşekkürler cevaplarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 adam nalbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kol mekanizması ile göbek aynı marka olduğunda sıkıntı çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gidip almadan önce elindekini söküp baksana nasıl bişey diye? kapıdaki dış vidaları söküp anahtarı takıp 30 derece çevirip çekince gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 standart olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 iş çıkışı alıcam, ya sökmek aklıma gelmedi ben eski evimde değiştirdiğimde direkt olarak uydu tabi orda böyle kancalı değildi, bir çıkıntı direkt olarak karşıya giriyordu. neyse alırım olmazsa değiştiririm napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kapıyı aç kilitin göbeğinin hizasında kapının dilinin olduğu kısıma bak. orada vida var. onu sök. kilidi dışarı çek bitti gitti geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 al http://www.youtube.com/watch?v=Rmw3IQMl3Ts&feature=related bizde genelde kilit göbeklerinin boyları aynıdır. sorun olmz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/860/10a/4c8/8c7/640/edb/5ea/f14/c76/40c/52_450xNULL.jpg bi de şu gördüğün hop diye çıkmayabilir anahtarı sokup sağa sola çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 koçtaşa gittim alcaktım dedim bunlar uyar mı bizim kapıya, uymayabilir isterseniz çıkarın bakın sonra alın dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 koçtaş ne abi eve yakın nalbur yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Koçtaş'ın isminin "ÜRÜNLERİ NORMALDEN 3 KAT FAZLA FİYATA SATIYORUZ, KOÇ DASSAA GİBİ FİYATLAR" sloganından geldiğini biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hadi ya :D ben de nalburdan daha ucuza gelir diye koçtaşa gidiyordum :D. İşyerime o yakındı ordan alayım dedim neyse evin orada var ordan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nalburdakiler peki daha kaliteli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kale olduktan sonra hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 SeaGle said: Koçtaş'ın isminin "ÜRÜNLERİ NORMALDEN 3 KAT FAZLA FİYATA SATIYORUZ, KOÇ DASSAA GİBİ FİYATLAR" sloganından geldiğini biliyor musunuz? o 3 kat fiyatın 1 katını bana ödüyorlar DASAAA adını kullandıkları için. ben de bu parayı yavıdilere yediriyorum hep. ondan sonra bu yedirdiğim para ile tersten bakınca islama laf atan markalar, finanse edecek mahalle kavgaları falan yaratmak için harcıyoruz hep beraber. o yüzden oradan aldığınız her üründen gelen kâr yavıdıilere gidiyor! töröre pirim vermeyin! halkını, vatanını, devletini, milletini ve en önemlisi yüce ALLAHI seven mahalle nalburundan alışveriş yapın arkadaşlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 aldım şimdi bir tane kale marka. http://www.kalekilit.com.tr/ProductDetail_164-snc_1_8 şu modeli aldım altında delikler falan var dedim acaba oralardan birşeyler mi çıkacak sordum adam uyar dedi eyw dedim akşam deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizket Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Bende aynı sorunu yaşadım, çelik kapı kolu ve göbek kapıma uygun değilmiş alırken yapabiliyorsanız göbeği de götürmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Vay be, 10 sene arayla aynı sorun yaşanmış. Bir gıdım ilerleyememişiz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar