Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın ki ehliyet sınavı..

Bathory

Öne çıkan mesajlar

eger para yedirmezsen sertifika aldıktan 8 gün sonra eline geçiyo ehliyet.

para yedirirsen sertifika aldıktan sonraki gün gidip alırsınız ehliyetini paşa paşa kullanırsınız arabanızı/motorunuzu. ama benim tavsiyem para yedirmeyin gidin aslan gibi alın daha bi paşa paşa kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dersler bitti[23ekim sınavı için] trafikten deneme sınavı olduk 66 aldım[hiçbişi bilmiyodum].yusuf yusufum şimdi.motordanda bişi bilmiyom.

millet kursa gitmeden nası sınavı geçiyo anlamıyom.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Direksiyondan 100 almışım :) hani tebrikler :-)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 29 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yaaaaaaa cumartesi sınav var hiçbişi bilmiyorum çalışamıyorumda .aptal bir kitap var motor çalişim diorum çalışaımıyorum .ne yaıppcananana allaımmm!ehliyet alamazsan intihar ederim:-p yaw yardım edin sınav sorularını falan verin yada bi site varmı soruların olduğu yoksa ben aççam sınavdan sonra bu ne yaa?!?YA HARBİDEN ŞURDA 5 GÜN KALDI!!Yardımmmmm?![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sınav sonuçlarını internetten öğrenebilirmiyiz?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...