Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 oha nasıl ya ? niye o kadar erken bizimkiler ekim 4 ten sonra dediler ehliyetler hazır olur.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eger para yedirmezsen sertifika aldıktan 8 gün sonra eline geçiyo ehliyet. para yedirirsen sertifika aldıktan sonraki gün gidip alırsınız ehliyetini paşa paşa kullanırsınız arabanızı/motorunuzu. ama benim tavsiyem para yedirmeyin gidin aslan gibi alın daha bi paşa paşa kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bugün dersler bitti[23ekim sınavı için] trafikten deneme sınavı olduk 66 aldım[hiçbişi bilmiyodum].yusuf yusufum şimdi.motordanda bişi bilmiyom. millet kursa gitmeden nası sınavı geçiyo anlamıyom.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Direksiyondan 100 almışım :) hani tebrikler :-)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 29 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bravo *sak* *sak* *sak* *sak* hadi hayırlı olsun[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehueh saol :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 direksiyondan 100 almayanı dövüolar zaten :P ancak arabayı biyere çarparsan filan vermiyorlar ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 y[hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 force will guide you :-p[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 benim sınavda 23 ünde hayrilisiyla alsak şunu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yaaaaaaa cumartesi sınav var hiçbişi bilmiyorum çalışamıyorumda .aptal bir kitap var motor çalişim diorum çalışaımıyorum .ne yaıppcananana allaımmm!ehliyet alamazsan intihar ederim:-p yaw yardım edin sınav sorularını falan verin yada bi site varmı soruların olduğu yoksa ben aççam sınavdan sonra bu ne yaa?!?YA HARBİDEN ŞURDA 5 GÜN KALDI!!Yardımmmmm?![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sınav sonuçlarını internetten öğrenebilirmiyiz?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar