Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın ki ehliyet sınavı..

Bathory

Öne çıkan mesajlar

ben de yarın giricem de imkansızı başardıım için :) 1 saat motor çalıştım geçtim 3 gün trafik çalıştım kaldım :) demekki ben ehliyeti alırsam yaya kalmıcak[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehliyet almak için hafta içi kurslara yazılmıştım. İşten çıkış saati yüzünden ilk iki saate giremiyordum, ki zaten 4 saat ders veriyorlardı, ve sadece Salı günleri gidiyordum. Salı günleri yarım zamanlı çalışan arkadaş arabası ile geliyordu, beni de kursa kadar atıyordu. Salı günleri son 2 saat de motor dersi idi.

Tek aldığım ders motordu ve sınav günü motordan muhaf olduğumu öğrendim.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

bugün sınav yapıldı az önce süresi doldu . Ben bi motordan kötü bekliom (kolay die bakmadım :)) onun dışında kolaydı sınav . Giren dier patilerin sınavı nasıl geçti . Daha doğrusu benden başka bu sınava giren pati varmı ? :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorular kolaydı.60 dakika yetti zaten. ama motordan bilmediğim şeyler de çıktı valla bi motordan tırsıyorum ki girerken en kolayı motordu benim için.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada trafik sorularından birinde OGS nin ne olduğunu sormuşlar. hatta OGS yazılı bir tabla gördüğünüzde bundan ne anlarsınız? gibi bir soruydu. şıklar da şöyle bişeylerdi;
a)yavaşlayıp yol vermem gerektiğini anlarım
b)otomatik geçiş sistemli bir ödeme noktası hede hödö...
c)sağdan araç geldiğini anlarım
d)süratimi arttırırım

bi başka soru da (ilkyardım sorusu) şöyleydi:
aşağıdakilerden hangisi organ değildir?
a)karın
b)kalp
c)akciğer
d)ince bağırsak[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçlar Eylül'ün 15-16 sı gibi belli olucakmış sürücü kursunuza tel açarakta öğrenebilirsiniz netten'de öğrenebilirsiniz.

Bugün Direksiyon kursuna gittim Palio ya bindirdiler yanıma oturdu yetkili gidiyoruz falan herşey güzel frene bas dedi debriyaja bastım freni bi kökledim adam ön camdan çıkıyordu heh.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe benim direksiyonlar kötü geçmedi hoca beğenio :) . hmm yani herkes ortak olarak motordan korkuo . motor banada tuafd geldi . kalırsam bi ondan kalacam :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 30 Ağustos 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
ehehe benim direksiyonlar kötü geçmedi hoca beğenio :) . hmm yani herkes ortak olarak motordan korkuo . motor banada tuafd geldi . kalırsam bi ondan kalacam :)

zaten en zoru motor trafik ve ilkyardım mantık ve 3-4 derse girmen yeterli oluyor.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

Kitapta yazılanları okuyorlar aynılarını anlatıyorlar çoğunlukla ama arada tüyo larda veriyorlar.
mesela motor hoca'sı sınavda Aracın yagı azalmıssa egsoz'un dumanından ne renk ateş çıkar sorularına yani soruda yağ varsa ve size ne renk diyorsa onlarda mavi yi secin eger soruda yağ yoksa ve renk soruyorsa diğer hepsi siyah dedi.
ki 2 soru cıktı sanıırm renk ile ilgili.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ay bu türkiyede ehliyet almak kadar kasış ve masraflı bi olay dünyanın hiç biyerinde yok arkadaş geçenlerde kıbrısdan 1 haftada ehliyet aldı :lol:

Adamların sorduğu soru: Yolda giden bir top görürsen naparsın.
Arkadaşın cevabı: Dururum.
Kktc sürücü kurs görevlisi: neden?
Arkadaş: her topun arkasında bir çocuk vardır.
Kktc sürücü kurs görevlisi: Yarın gel al ehliyetini.
Arkadaş: peki :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede kasışmı :)
babam 30 sene önce almış Türkiye de ve şu andada o zamanki gibi yapsalar inanın abartısız % 80 ni alamaz ehliyet

yokuşta durdurup kaydırmadan kaldırma
frena basmadan belli bi mesafede durma (fren patlarsa)
park etme vs vs...

ben nasıl aldım 50 metre git bi u dönüşü sorada 2 araba boyu düz geri gitti bitti
neki bunu 10 yaşından beri yapıyom bu araba kullanmak değilki
Sosyal ağlarda paylaş

Fransada çok daha zor bir sistem var. Millet 1 ay oturup deli gibi sınava çalışıyor. Yazılı sınavdan geçtikten sonrada direksiyon sınavı bizimkiler gibi 10dk sürmüyor... 1 gün gözetmenle beraber şehir içinde araba kullanıyorsun hatasız bir şekilde...[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...