Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cmtesi girijem sınava. deneme olduk motor ve ilkyardımdan kaldım trafik ten gectim. motor a calı$mam lazım.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ilkyarıdma da çalış[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben de yarın giricem de imkansızı başardıım için :) 1 saat motor çalıştım geçtim 3 gün trafik çalıştım kaldım :) demekki ben ehliyeti alırsam yaya kalmıcak[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ehliyet almak için hafta içi kurslara yazılmıştım. İşten çıkış saati yüzünden ilk iki saate giremiyordum, ki zaten 4 saat ders veriyorlardı, ve sadece Salı günleri gidiyordum. Salı günleri yarım zamanlı çalışan arkadaş arabası ile geliyordu, beni de kursa kadar atıyordu. Salı günleri son 2 saat de motor dersi idi. Tek aldığım ders motordu ve sınav günü motordan muhaf olduğumu öğrendim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 daha 2 sene var lan 2005 dede stajer ehlıyet baslıomus optuk bıseryı ayvayı yedıkk[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bugün sınav yapıldı az önce süresi doldu . Ben bi motordan kötü bekliom (kolay die bakmadım :)) onun dışında kolaydı sınav . Giren dier patilerin sınavı nasıl geçti . Daha doğrusu benden başka bu sınava giren pati varmı ? :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ilkyardım,traf,k coook kek ti. tık tık tık bitti. motor da 8 soru vardı kafama takılan onlarıda yaptım gelip kitaptan baktım 40 sorudan 32 net cıktı.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sadece ikimizmi girdik sınava :D[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yoo bende girdim sınava :) ne zaman açıklanıyo bu meret[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sorular kolaydı.60 dakika yetti zaten. ama motordan bilmediğim şeyler de çıktı valla bi motordan tırsıyorum ki girerken en kolayı motordu benim için.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu arada trafik sorularından birinde OGS nin ne olduğunu sormuşlar. hatta OGS yazılı bir tabla gördüğünüzde bundan ne anlarsınız? gibi bir soruydu. şıklar da şöyle bişeylerdi; a)yavaşlayıp yol vermem gerektiğini anlarım b)otomatik geçiş sistemli bir ödeme noktası hede hödö... c)sağdan araç geldiğini anlarım d)süratimi arttırırım bi başka soru da (ilkyardım sorusu) şöyleydi: aşağıdakilerden hangisi organ değildir? a)karın b)kalp c)akciğer d)ince bağırsak[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Sonuçlar Eylül'ün 15-16 sı gibi belli olucakmış sürücü kursunuza tel açarakta öğrenebilirsiniz netten'de öğrenebilirsiniz. Bugün Direksiyon kursuna gittim Palio ya bindirdiler yanıma oturdu yetkili gidiyoruz falan herşey güzel frene bas dedi debriyaja bastım freni bi kökledim adam ön camdan çıkıyordu heh.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ehehe benim direksiyonlar kötü geçmedi hoca beğenio :) . hmm yani herkes ortak olarak motordan korkuo . motor banada tuafd geldi . kalırsam bi ondan kalacam :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: zgrw, 30 Ağustos 2004 14:45 tarihinde demiş ki: ehehe benim direksiyonlar kötü geçmedi hoca beğenio :) . hmm yani herkes ortak olarak motordan korkuo . motor banada tuafd geldi . kalırsam bi ondan kalacam :) zaten en zoru motor trafik ve ilkyardım mantık ve 3-4 derse girmen yeterli oluyor.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Kitapta yazılanları okuyorlar aynılarını anlatıyorlar çoğunlukla ama arada tüyo larda veriyorlar. mesela motor hoca'sı sınavda Aracın yagı azalmıssa egsoz'un dumanından ne renk ateş çıkar sorularına yani soruda yağ varsa ve size ne renk diyorsa onlarda mavi yi secin eger soruda yağ yoksa ve renk soruyorsa diğer hepsi siyah dedi. ki 2 soru cıktı sanıırm renk ile ilgili.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sınav sonucu ne zaman belli olcak ? yoksa oldumu ?[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 15 yada 16 sında.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ay bu türkiyede ehliyet almak kadar kasış ve masraflı bi olay dünyanın hiç biyerinde yok arkadaş geçenlerde kıbrısdan 1 haftada ehliyet aldı :lol: Adamların sorduğu soru: Yolda giden bir top görürsen naparsın. Arkadaşın cevabı: Dururum. Kktc sürücü kurs görevlisi: neden? Arkadaş: her topun arkasında bir çocuk vardır. Kktc sürücü kurs görevlisi: Yarın gel al ehliyetini. Arkadaş: peki :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ehliyet sınav sonucunu hangi siteden öğreniyoruz.yarın açıklanıyor sanırım.bir link verirmisiniz.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 http://www.mesajat.com/links/sinav.asp[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Türkiyede kasışmı :) babam 30 sene önce almış Türkiye de ve şu andada o zamanki gibi yapsalar inanın abartısız % 80 ni alamaz ehliyet yokuşta durdurup kaydırmadan kaldırma frena basmadan belli bi mesafede durma (fren patlarsa) park etme vs vs... ben nasıl aldım 50 metre git bi u dönüşü sorada 2 araba boyu düz geri gitti bitti neki bunu 10 yaşından beri yapıyom bu araba kullanmak değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Fransada çok daha zor bir sistem var. Millet 1 ay oturup deli gibi sınava çalışıyor. Yazılı sınavdan geçtikten sonrada direksiyon sınavı bizimkiler gibi 10dk sürmüyor... 1 gün gözetmenle beraber şehir içinde araba kullanıyorsun hatasız bir şekilde...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Neyse bu sisteme de şükür o zaman :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sheref bence daha da zor olmasi gerekir... cunku ne kadar zor yaparlarsa o kadar iyi bilenler ve anliyanlar trafihe cikar ve kazar orani bir nebzede olsa azalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sonucta hala ulkemizde sinavdan once oturup 2 saat ders calismayla ehliyet alinabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar