Lord_MMM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yaw arkadaşlar bu oyunun kurulumu çok uzun sürüyor bende 256 adsl var 3 saatte hala yükleyemedim sizde de böyle mi oldu lvl dergisinin verdiği cd yi kurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Oyunun kurulumu derken sanırım patchleri kasdediyorsun, evet uzun sürüyor çünkü juno isimli bi update geldi kendisi 145mb bi da kaç yıldır çıkmış olan patchler var hepsini tek tek downlad ettiği için o kadar sürer.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_MMM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Beyler ben oyunu 15 gün oynadım geröekten çok güzel şimdi bu ödemeyi yapcam(havale ile)kaç günde açılıyo ne zmn tekrar Ragnarok dünyasına dönerim bilgisi olan arkadaşlarımızdan yardım istioz..Şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Miras değil,alın teri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hiç beklemene gerek yok paran kredi kartından çekildiği anda ki oda hemen e takabül ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Havale ile bikaç gün sürebilir diyorlar, imkanın varsa kredi kartı ile öde anında açılır.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_MMM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ewt haklısınız sitelerine baktım havale ile 1 haftaya kadar dio:(( Yannız bu kredi kartı olayına da baktım bi sorum olacak başkasının kredi kartı ile kendi üyeliğime ödeme yapabilirimiyim(kusura bakmayın sorular için ama ödeme konusunda newbie sayılırız yannış bi şey yapmak istemiyom.Ragnaroktan 2 gün ayrıldım dünyam karardı diyebilirim)[signature][hline]Miras değil,alın teri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Elbette yapabilirsin herhangi bir sorun olmaz. Sorular için kusura bakılcak bir yan yok bizim işimiz bu size yardım etmek. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_MMM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Saolun arkadaşlar siz olmasanız halim harap... Hadi ii oyunlar...[signature][hline]Miras değil,alın teri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yakında pp kartları çıkacak kontör gibi oyun zamanı alıcaksınız :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MUAMMER Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya kardeşim bu oyun niye böyle geç yükleniyo ya bir türlü downland edemedim.bune ya buna inanabiliyomusunuz ya oyunu bir türlü yülleyemedim zaten internet cafede oynuyorum olmaz ayda yılda bir online oyun oynayalım dedik oda yüklenmiyor nazlanıyo yardım edin oyun tutkunları bekliyorum bu arada aynı sorunla boğuşan arkadaşlara sabır diliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperXp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yaa bende pacth yerinde failed yapıyor yada 37 mb lık dosyafa takılıyor acaba juno yu üstüne yüklemelimiyim ama pacth progress da juno pacth inşi yüklemeye çalışıyor pls yardım delircem çok seviyorum oyunu pls yardııııııııııııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 benımde bı sorum olucak bu ragranor dergısını aldıgımda arkasında 30saatlık kart vardı dedım aaaa ne gusel turkıye olarak bızde mı gamecard a gectık dedım ancak ben havale yada kredıkartıyla odemek ıstıyorum bu kart nedır nasıl calısır kontur gıbı alıyon 8090 ı mı arıyon nereyı arıyon arradgıın zaman turkcemı konusuyolar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Derginin arkasinda koskocaman Pre-Paid bolumunde acIklamasI silik mi cIkmIs, yada sen okumaya mI useniyorsun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Patch konusunda sorun yaşayan ve Ankara da oturan arkadaşlara yardımcı olabilirim,ben patch li halini cd ye attım.En azından yakın zamana kadar olan bölümü:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: AlperXp, 22 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Yaa bende pacth yerinde failed yapıyor yada 37 mb lık dosyafa takılıyor acaba juno yu üstüne yüklemelimiyim ama pacth progress da juno pacth inşi yüklemeye çalışıyor pls yardım delircem çok seviyorum oyunu pls yardııııııııııııııım Evet download ettiğin juno yu çalıştırman lazım o kısa bir şey yüklüyor ondan sonra patch yaparken extradan juno yenilikleri için bir patch daha çekiyor.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yeni dergiyi alın patch sorunu çözülsün :) (reklam)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Sage, 01 Eylül 2004 02:52 tarihinde demiş ki: Yeni dergiyi alın patch sorunu çözülsün :) (reklam) Olmuyor lütfen burası reklam bölümümü canım a aaa.:yapma:Yoksa reklam bölümü mü? Ben mi yanlış geldim? Ya gördüğüm herşey boş ve anlamsız birer görüntüden ibaretse? Ya uzayda yaşam varsa? Ya ya...... Uyumaya gitmem lazım. :-)[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angellyca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bırı yardım etsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Manual nereden indirebilirim bu patchi? 4-5 saatlik bir yüklemeden sonra takıldığı için exite bastım tekrar başlattığımda 2004-01-09dan başladı çıldıracağım yardım!![signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum [Bu mesaj zlorwf tarafından 08 Ekim 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu juno dediginiz yuno diyemi yazılıyo acaba :([signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Juno patchin adı şehrin adı ise Yuno.[signature][hline]Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya ben iki dosyayıda indirdim ama olmuyor kururken create olmadı diyor neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar