SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yer:KüçükÇiflik Park şimdilik belli olanlar:Röyksopp Trentemoller 123 http://www.biletix.com/etkinlik/NLURF/ISTANBUL/tr bonus: giden varsa haberleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 haberleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 remix baya kötü yalnız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Trente çok zehir. Şarkıyı da çouseverim, Funk You vardı İzmir'de çalıyordu bu remixi. Sum. Rasmon Zamanında iyi eğlenirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 remix güzel ya bence zamanının en güzel remixlerinden fln hatta yılların eskitemediği fln :D @yav iletişim bilgilerini yolla hacım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Nako said: Trente çok zehir. Şarkıyı da çouseverim, Funk You vardı İzmir'de çalıyordu bu remixi. Sum. Rasmon Zamanında iyi eğlenirdik... lepdeeeeeeensss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 remix baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bende remixi begendim. supermis konser keske olaydimda gideydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 vip çatlatırım ben buna. eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Myshkin said: remix baya kötü yalnız ahaha alın bu arkadaşı içeri. allam lütfen o tarihte burda olayım, iş başvurularımı kabul edin, ya da etmediğiniz başvurularım için çağırın beni sevgili ik yetkilileri, "almıyoruz seni işe, git ne halt yersen ye diyin", bende oradan işe kabul edilmediği için gülen tek eleman olarak ayrılayım, sonra konsere geleyim. dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 de pazar günüymüş.. ertesi gün iş var lan konur mu öle güne tey allamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Festivalin sürprizi ise, Amsterdam’ın en önemli elektronik müzik kulübü Trouw’un dünyaca ünlü resident DJ’i Patrice Baumel. Performans gösterecek diğer sanatçılar; cantanca, Mehmet Garan, Low Earth, Doğan Aktay, Altan Balgır, Yeşim Unan ve Tufan Demir. diye eklemişler go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G8QokeCM21c Para buldum geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aksama dogru 2 tane turk vardi beyaz sacli amcalar onlar iyiydi patrice boumelmi ne o guzeldi royksopp baya iyiydi trentemoller fln kotuydu erken ciktik o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 trentemoller'e 20 dakika katlanamadım ben royksopp da şarkı değil de set odaklı çaldı, one love daha güzeldi ama bu konserden de pek şikayetim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar