Messor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 meraba. birsey denedim de, task manager acikken icq nun mesaj ekranini saga sola hizli hizli sallayip goturdum ve hizli hizli yapinca CPU usage yuzde 55 e cikiyor.Bilg P4 3.0 512 ram vs. Arkadasin 1.6 centrinosunda 23 e cikiyor en fazla.. Bi icq ekranini sallamak bu kadar kasiyormu bu aleti anlamadim...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya o sırf icq da değil sen baska bir programın poenceresini salla gine olur.Normall[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o işlemci kullanım grafiğinin saçmalığındandır. bir programı ilk çalıştırdığınızda da 99'a fırlar.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ehe ben size daha kolay ve daha çok yükselten bi yol söyliim,DOSu açın edit komutunu girin,açılan programda yukarıdaki file menüsünü açıp kapatın,açıp kapatın..CPU grafiğini görün sonrada..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar