Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahahahahaha şarkının başındaki reklam süper. Adamlara helal olsun. Valla bizlerin sayesinde adamlar şöhret olmaya ba$ladi lol[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu çocuğu öyle bir döverim ki kendisi de zevk alır.. Off tipe bak yaa... Ama kraldır.. ghdfgfhk[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 a mage robe crafted by Resul Balay[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Muhahahahaha Winampdeyken sag tıklayıp File info dedim sarkı calarken PAINOFTHETURK, Category bolumunde "Terror"'u secmıs gorunce sandalyeden dustum :lol: :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ZUHZHAUZUZAHUAHA abi sese bak[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hauaahuua Süpermiş ya .. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 link çalışmıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yoo Çalışıyor?Tekrar Indirebiliyorum yani ben.. http://ertugrul2k.freeprohost.com/Resul%20Balay-Nazli_Yarim_Haber_Salmis.mp3[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 03 Kasım 2004 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Save as yapınca oldu. Bakalım nasılmış. Bu nedir ya?! alien sesine benziyor. Ekolu ön-giriş de çok coolmuş. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 03 Kasım 2004 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hybridc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kimi Paris'lere gider eğlenir Kimi sokaklarda durur dilenir... Yaw bu şarkı sözlerini nasıl bulmuşsa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya beyler hem guluyorum hemde acayip oldum ha Benim ismimde Resul :D:D:D:D:D:D ama alakam yok isterseniz resmimi yollıyım sesim de güzeldir ya Zuahahahhahahaah adama bak ismimi karaladı o kdar karizmam vardı alemde tühhh NERDE OTURUYO LAN BU !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hybridc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya baksanıza ben şimdi şarkıyı yüklemeye başladım ama yüklemenin ortasında yükleme tamamlandı diye bi şi çıktı sonra şarkıyı dinliyim dedim yarım yüklemiş şarkıyı. 5 kere aynı olay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: SoulCube, 04 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: NERDE OTURUYO LAN BU !!!!!! napacan olm kapısına gidip kendini mi jiletliycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok dövcem lavuu bei rezil etti :D[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ZmeahueahuHUZHU[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 BU NEDİR YA ?!! Zauhuaduah...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hehe ya hastasıyım bide dilşeker adlı şarkısı yayınlansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 AHAHAHAHHAHAHAHAHA SÜPER YAAAVVVVVV........ HAAHA[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Site çok güzel ya :). "Allahim ben coh garizmayim gizlar hasta bana indihar ediyler bi care"[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 AUHUAUAHUH bune a.q. ya allah ım bunudamı görecektik yarıldım yaa[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar