Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahahahahaha şarkının başındaki reklam süper. Adamlara helal olsun. Valla bizlerin sayesinde adamlar şöhret olmaya ba$ladi lol[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu çocuğu öyle bir döverim ki kendisi de zevk alır.. Off tipe bak yaa... Ama kraldır.. ghdfgfhk[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 a mage robe crafted by Resul Balay[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Muhahahahaha Winampdeyken sag tıklayıp File info dedim sarkı calarken PAINOFTHETURK, Category bolumunde "Terror"'u secmıs gorunce sandalyeden dustum :lol: :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ZUHZHAUZUZAHUAHA abi sese bak[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hauaahuua Süpermiş ya .. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 link çalışmıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yoo Çalışıyor?Tekrar Indirebiliyorum yani ben.. http://ertugrul2k.freeprohost.com/Resul%20Balay-Nazli_Yarim_Haber_Salmis.mp3[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 03 Kasım 2004 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Save as yapınca oldu. Bakalım nasılmış. Bu nedir ya?! alien sesine benziyor. Ekolu ön-giriş de çok coolmuş. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 03 Kasım 2004 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
hybridc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kimi Paris'lere gider eğlenir Kimi sokaklarda durur dilenir... Yaw bu şarkı sözlerini nasıl bulmuşsa???
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya beyler hem guluyorum hemde acayip oldum ha Benim ismimde Resul :D:D:D:D:D:D ama alakam yok isterseniz resmimi yollıyım sesim de güzeldir ya Zuahahahhahahaah adama bak ismimi karaladı o kdar karizmam vardı alemde tühhh NERDE OTURUYO LAN BU !!!!!!
hybridc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya baksanıza ben şimdi şarkıyı yüklemeye başladım ama yüklemenin ortasında yükleme tamamlandı diye bi şi çıktı sonra şarkıyı dinliyim dedim yarım yüklemiş şarkıyı. 5 kere aynı olay oldu
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: SoulCube, 04 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: NERDE OTURUYO LAN BU !!!!!! napacan olm kapısına gidip kendini mi jiletliycen
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok dövcem lavuu bei rezil etti :D[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ZmeahueahuHUZHU[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 BU NEDİR YA ?!! Zauhuaduah...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hehe ya hastasıyım bide dilşeker adlı şarkısı yayınlansa
blindoki Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 AHAHAHAHHAHAHAHAHA SÜPER YAAAVVVVVV........ HAAHA[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun!
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Site çok güzel ya :). "Allahim ben coh garizmayim gizlar hasta bana indihar ediyler bi care"[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 AUHUAUAHUH bune a.q. ya allah ım bunudamı görecektik yarıldım yaa[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar