Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uptwins deluxe residence'da tanidigi olan var mi

Erencagdas

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar siteye bir arkadaşım aracılığıyla üye oldum... belki amacima ulasabilirim diye destek istiyorum sizden... kartal'da uptwins deluxe residence'da oturan bir kiz arkadasim var... kendisine sürpriz yapmak icin bunu bir evlilik teklifi gibi düsünün... ulasmak icin degisik bir fikrim var... onu yasadigi yerin icerisinde baska bir daireye cagirip bunu yapicam.... bunu ayarlayabilmek icin orada oturan bir tanidigim olmasi gerekiyor... bildiginiz gibi güvenlikten gecerken bir kisinin ismini soyleme o odayi kullanma gibi seyler... umarim yardimci olursunuz... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Erencagdas said:

Merhabalar arkadaşlar siteye bir arkadaşım aracılığıyla üye oldum... belki amacima ulasabilirim diye destek istiyorum sizden... kartal'da uptwins deluxe residence'da oturan bir kiz arkadasim var... kendisine sürpriz yapmak icin bunu bir evlilik teklifi gibi düsünün... ulasmak icin degisik bir fikrim var... onu yasadigi yerin icerisinde baska bir daireye cagirip bunu yapicam.... bunu ayarlayabilmek icin orada oturan bir tanidigim olmasi gerekiyor... bildiginiz gibi güvenlikten gecerken bir kisinin ismini soyleme o odayi kullanma gibi seyler... umarim yardimci olursunuz... :)

ney ney?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...