Erencagdas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Merhabalar arkadaşlar siteye bir arkadaşım aracılığıyla üye oldum... belki amacima ulasabilirim diye destek istiyorum sizden... kartal'da uptwins deluxe residence'da oturan bir kiz arkadasim var... kendisine sürpriz yapmak icin bunu bir evlilik teklifi gibi düsünün... ulasmak icin degisik bir fikrim var... onu yasadigi yerin icerisinde baska bir daireye cagirip bunu yapicam.... bunu ayarlayabilmek icin orada oturan bir tanidigim olmasi gerekiyor... bildiginiz gibi güvenlikten gecerken bir kisinin ismini soyleme o odayi kullanma gibi seyler... umarim yardimci olursunuz... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 pek inandırıcı gelmedi yazdıkların sdfsdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi en azından üye olmana sebep olan arkadaşı söyle de credibility artsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bastan soylesene hocam babamın uptwins'ler bende patronun oğlu mevkiindeyim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Erencagdas said: Merhabalar arkadaşlar siteye bir arkadaşım aracılığıyla üye oldum... belki amacima ulasabilirim diye destek istiyorum sizden... kartal'da uptwins deluxe residence'da oturan bir kiz arkadasim var... kendisine sürpriz yapmak icin bunu bir evlilik teklifi gibi düsünün... ulasmak icin degisik bir fikrim var... onu yasadigi yerin icerisinde baska bir daireye cagirip bunu yapicam.... bunu ayarlayabilmek icin orada oturan bir tanidigim olmasi gerekiyor... bildiginiz gibi güvenlikten gecerken bir kisinin ismini soyleme o odayi kullanma gibi seyler... umarim yardimci olursunuz... :) ney ney? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erencagdas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 usta inandirici gelmemis olabilir ama gidip mekani kiralamaya kalksam minimum depozitosu 1000 dolar gozüküyor aylik kirasi da 950 lira... haliyle bir tanidiga ihtiyacim var... bunu inandirmak icin ne yaparim bilmiyorum bakin gordügünüz gibi 32 kelime olmus hala konuyu anlatiyorum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Daha kızın yaşadığı yerin kirasını veremion la neyine evlilik teklifi. /acı gerçekleri yüze vurma timi iş başında/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.