incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 su videoda adam sell yapiyo sonra buyback yapinca para cebinden gitmiyor exploit paylasimi yasak galiba ama burda nasil yapilicagini anlatmiyorum sebebini ve nasil yapilabilicegini soruyorum anlamli bir ozet bile size ateist repi verir Edit: Bu tur konular yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Böyle bir şey varsa da artık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 "exploit paylasimi yasak galiba ama burda nasil yapilicagini anlatmiyorum sebebini ve nasil yapilabilicegini soruyorum" mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Letsgetthesunshine said: Böyle bir şey varsa da artık yok. abi 1.0.4 ayrica nasil oluyo bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Akito said: "exploit paylasimi yasak galiba ama burda nasil yapilicagini anlatmiyorum sebebini ve nasil yapilabilicegini soruyorum" mindfuck <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Tekrar baktım şimdi böyle bir şeyin oyunda olması mümkün mü bilmiyorum, aynı şeyi denediğinde parayı geri alıyor. Ultima zamanında kullanılan 3rd party programları gibi programlar işlemeye başladıysa rmah gg direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar