Dimsy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Guild Wars 2'deki accountumu satmaya karar verdim. Accountta Desolation EU serverında 80 level guardianım var. (100 saat playtime ile.)Pek itemi yok birkac exotic dısında o yuzden ucuza vermeyi dusunuyorum.Ayrıca 10 goldu var onu da satmayı dusunuyorum.Gold satan sitelerde 30€'dan asagı bulunmuyor 10gold, ben bunu da daha ucuza satiyorum.Fiyati asagida belirttim. Merak edenler icin oyunu GW'nin kendi resmi sitesinden satın aldım. Account Fiyatı : 150lira. 10 Gold Fiyatı : 60lira. Account ile Goldu birlikte almayı dusunenlere 200liraya bırakacagım.İlgilenenler bu konunun altına yorum bırakabilirler. İrtibat : 0531 831 60 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dimsy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Accounta 150 liraya alıcı buldum fakat gold ile birlikte satmak istedigim icin 1-2 gün daha bekletiyorum.İlgilenenler varsa lütfen irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikgw2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bence sat bulmuşken :) varmı varmı isteyen 60 tl ye gw2 hesabı, 2 gold dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar