Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaşlar reseller alıcam 2gb alan 40gb bw 10 domain 100 e-mail 25$ sizce iyi mi? Ucuz mu pahalı mı?[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ne kadar süre için? Ay, yıl, hafta?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Aylık[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Biraz fazla gibi. Örneğin resellerwebhost.com sitesinde 4gb alan 4gb bw vs. için aylık 10$ istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ama bu tr[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O zaman diğer tr fiyatlarını araştırmanı önerebilirim. hostbul.net gibi siteler yardımcı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hosting adıyla arama yaparsan profocio.net ve kullanıcıları ve kullanıcı memnuniyeti hakkında pek çok bilgiye ulaşabilirsin bu forumda.. www.profocio.net adresine bakabilirsin. Site ingilizce, ama sahibi benim. :) Serverlar USA de, EV1 datacenterında..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 reseller kendi alan hakkindan satis yapma turu degil mi? 2GB alan 40GB bandwith ile nasil olucak bu? benim lunar hesabimda 1GB yer, 40gb bandwith var?[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Benim bildiğim çok ucuz 2 firma var. Biri www.noneym.com diğeri www.technolojik.com . İsterseniz bakın.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Befounder, 06 Kasım 2004 01:51 tarihinde demiş ki: reseller kendi alan hakkindan satis yapma turu degil mi? 2GB alan 40GB bandwith ile nasil olucak bu? benim lunar hesabimda 1GB yer, 40gb bandwith var? abi herkes o kadar da fazla almıyor ki.. benim hostum 50mb idi yetmedi 250mb yaptırdım yeni.. yani sadece bir websitesi için 50mb yeter de artar bile. oratala 100mb host satsanız 20 site eder :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar