Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linux denemek istiyorum ama ...

neter

Öne çıkan mesajlar

ben slackware based olduğu ve hakkaten kurulum vs. yapıldığı için bunu önermiştim :) yoksa daha da minimal yaklaşımlar var elbette ama aaa bu dos gibi bişey dedirtmekten ileri gitmez insana, ha öylesi de makbul benim gibilere ama GUI ye alışan bir insan bazen yeter be diyebiliyor ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında makinanız NTFS değilse, ftp.suse.com'dan SuSe 9.0 Live Eval diye 1 cd'lik bir Linux sürümü var..

Bunu CD'e çekin, makinayı bununla boot edin, HD üzerinde kendisine ufak bir yer açıyor, sadece ayarlarınızı save etmek için, sonra da CD'den boot linux açıyor direk.. istediğinizi yapın, takılın kafanıza göre.. Beğenirseniz basar formatı geçersiniz direk Linux'a[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

VmWare Workstation'ı kur içine istediğin kadar işletim sistemi kur kullandığın bilgisayar bir yerel ağa bağlıysa ağ ayarlarında bi karışıklık yapabiliyor network'e erişemiyebilirsin ama bana sadece bi kere oldu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...