neter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 partition ayarlamam gerekli baştan, bu durumda formatta gerekecek, çok üşeniyorum vs. vs. diyorsanız : http://topologi-linux.sourceforge.net/index.php alın size bir çözüm denemesemde deneyip deneyimlerinizi aktarabilirsiniz bizlere ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben slackware based olduğu ve hakkaten kurulum vs. yapıldığı için bunu önermiştim :) yoksa daha da minimal yaklaşımlar var elbette ama aaa bu dos gibi bişey dedirtmekten ileri gitmez insana, ha öylesi de makbul benim gibilere ama GUI ye alışan bir insan bazen yeter be diyebiliyor ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Knoppic direkt grafik ekranda açılıyo, Cd den Ofis ve benzeri bi ton program çalıştırıyo. Mükemmel bişi kesinlikle :D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 size de alternatif sunulmuyormuş be kardeşim :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ya aslında makinanız NTFS değilse, ftp.suse.com'dan SuSe 9.0 Live Eval diye 1 cd'lik bir Linux sürümü var.. Bunu CD'e çekin, makinayı bununla boot edin, HD üzerinde kendisine ufak bir yer açıyor, sadece ayarlarınızı save etmek için, sonra da CD'den boot linux açıyor direk.. istediğinizi yapın, takılın kafanıza göre.. Beğenirseniz basar formatı geçersiniz direk Linux'a[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 VmWare Workstation'ı kur içine istediğin kadar işletim sistemi kur kullandığın bilgisayar bir yerel ağa bağlıysa ağ ayarlarında bi karışıklık yapabiliyor network'e erişemiyebilirsin ama bana sadece bi kere oldu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 2.6 olarak tüm kerneller NTFS ye hem Read hem Write desteği veriyor artık. Experimental olmaktan çıktı yani :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_eXXe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok be abi.. valla ben mandrake 10.0 kullanıyodum read vardı ama write yoktu sonra fedora 2 takılmaya başladım onda read da yok write da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Thalion, 17 Şubat 2004 09:09 tarihinde demiş ki: ftp.suse.com'dan SuSe 9.0 Live Eval diye 1 cd'lik bir Linux sürümü var.. bulamadım ben dosyayı yardımcı olabilirmisin ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar