Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Line 6 pod studio gx ses kartı alacam. Gitarı bağlayacam. Fakat kulaklıkla çalışmam lazım. Sorun ise bluetooth kulaklık alacam onla çalışıcam. Kasamda bluetooth özelliği var. Bu harici ses kartını alsam bluetooth kulaklık ile kullanabilir miyim? Sadece gitar değil bluetooth kulaklığı özellikle gece film izlemek için alıyorum uzanırken. Hem film izlicem hemde gitar çalıcam. Daha önce bunu denemediğimden soruyorum bir sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kasanin degil ses kartinin bulutut ozelligi olmasi lazim ya da bulutut adaptornalcan. bide bulutut kulakliklarin hepsi bok gibi, hele gitarla fln ugrasiyorsan hic girme bence, wireless kulakliklarin alayi kablolulara gore les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kasadaki bluetooth ile yapamam yani. Valla idare etsin yeter bana sadece gece lazım olcak zaten sürekli değil. O zaman sinyal aleti ses kartına takılan kulaklıklardan alıcam mecbur. Öerisi olan? Kablosuz kulaklıklar zaten pahalı en ucuzundan idare edecek bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar