Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Kategori 1'den ve Diamond Ring'den birer bilet var elimde. Diamond 350, Kategori 1 için ise karaborsanın dibine vurmayı hayal ediyorum. Veya elinde Diamond Ring bileti olan varsa Kat.1 ile takas edebilirim. Tabi üstüne TL basıcam. Ulan o değilde ben bu biletleri alırken "ooo aga bunlar 1 ay sonra karaborsaya düşer 1e8 alırım biletlerden, sonra gider canım okulumun bahçesinden efendi efendi dinlerim konseri" diyordumda diamond ring bile tükenmemiş daha. RHCP fanları ergenmi lan bu kadar, babanızdan izinmi alamıyosunuz yoksa paranızmı yok anlamadım !!!1111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 2 tane şarkıları var onun için konseremi gidilir fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Noldu patladı mı karaborsacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar