aramil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yine, yeni bir konuyla karşınızdayım :) di üstadım ve diğer patidaşlar, bu fırsat sitelerinin işleyiş mantığı ile ilgili 3-4 tane keyword lazım çıkış noktası olarak, araştırmak istiyorum. Verileri bot mu topluyor, yoksa manual mi giriliyor? Kendinizi de yormadan sahip olduğunuz bilgilerin bir kısmını paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 başlığa nick yazacağına özel mesajla sorsaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Katıldım ve güncelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Nasil bi site istedigine gore degisir. Ortaklik sistemi sunan siteteleri kendi firsat site adresimde toplayayim dersen her seyi otomatik yapip, gelen kullaniciyi oraya yonlendirmen mumkun ama basli basina isleyen bir yapi kurmak istiyorsaniz basitce bir icerik yonetim sistemine ve sizin icin anlasmalar yapip musteri bulmanizi saglayacak, iceriklerinizi duzenleyip girecek ve site ziyaretcilerine destek verecek buyuk bir ekibe ihtiyaciniz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Dışarıdan bir iş gelecek de bu istek doğrultusunda 2. seçenek üzerinden düşünüyorlar. Aşağı yukarı aynı şeyleri düşünmüştüm. Anlaşma, fırsat vb toplamak bir iş kolu, sürekli gelen bu anlaşma-fırsat vb. görsellerini, metinlerini hazırlamak bir iş kolu, içerik yönetimini ( artık moderasyon mu deriz neyse o ) güncel ve sorunsuz devam ettirebilmek bir diğer iş kolu en yüzeysel haliyle. Bu duruma örnek 9 tane siteyi inceledim, aşağı yukarı aynı sistem ama yine aynı şekilde düşününce astarı yüzünden pahalıya gelebilecek bir durum da oluşabilir gibi geldi bana. Ha belki açıklamadıkları çok muhteşem bir fikirleri vardır, fark yaratır güzel kazanır eyvallah ama diğer türlü çok mantıklı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar