Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Goldlu karakterli rmah'ı kapalı d3 hesabı satılıktır. http://eu.battle.net/d3/en/profile/yazuach-2818/hero/11159560 hesapta 60 lvl demon hunter 60 lvl monk 60 lvl witch doctor 60 lvl barbarian bulunmakta. 14.9 m nakit ve eşyalar falan da var bankada. rmah'ı sorunlu hesabı başkasından aldığım için ama hesap gayet güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 first? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bilgi falan ekledim uplıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 baltalamak olucak olursa olsun. rmah sorunlu demek sahibi 18 yasindan kucuktu nufus cuzdani fotokopisi yoksa ilk sahibinin account satilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 rmah dışında bir sorun oluşacağını sanmıyorum. hesap satımı zaten illegal bir şey ve rmah için de ad-soyadın aynı olması lazım vs diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar