Bildiğiniz üzere ADSL internet bağlantısında yeni indirimler onaylandı.
Sürekli atak halinde girişimlerde bulunan ADSL hizmetini sadece izlemekle yetinen kablo internet
yetkilileri yine izlemeye devam ediceklermi ?. Hala kablo internet istanbulun bazı büyük semtlerinde bile
hizmet veremiyorken ADSL anadoluya,doğu anadoluya kadar ulaşabiliyor,bahane olarak ise onların alt yapısı daha basit savını kabul etmiyoruz.
Istanbul gibi bir yerde bile altyapıyı tam kuramadınız çünkü.Yurt dışı ile karşılaştırıldığında açıkça gözüken fahiş fiyat
politikanızı da sineye çektik üstelik hakketiğimiz hizmeti alamamamıza rağmen.Şimdi de en son ADSL yine indirime gitti ve onaylandı
.
Adsl de 256k bağlantı artık standart olup aylık 49 milyon ile sabitlenmişken
Kablo internetçiler olarak 64k'lık bağlantıya 50 milyon civarı para ödüyoruz.İşin ilginç yanı ise kablo internetten
ses soluk çıkmaması.Bir açıklama bile yapmayan kablo internet in kendi kendini sindirdiği açıkça görülmüştür.
Eğer kablo internet bu gelişmeler karşısında suskunluğunu devam ettirecekse ben ve bir çok arkadaşım şimdiden adsl'e geçmenin
planlarını yapıyoruz.Temennimiz ortadaki haksızlığın en hızlı şekilde giderilmesi yani kablo internet bağlantısında da
indirime gidilmesidir.
Saygılar.
şu şekil bişeyler yazdım,yanlış gördüğünüz uslupta başka yerde filan bişeyler varsa birlikte düzeltelim kontrol etmedim daha yazıyı
bi sorunumuzda mail olarak nereye atıcaz [email protected] telekom un sitesinde email-pazarlama bölümünde buldum bu maili herhalde bizim muhattaabımız bu mail adresidir dimi[signature][hline]
Ya ben 64k baglantıya 50 milyon odemiorumki.Kredi kartındanda cekilen parayla 69 milyon civarına gelio bu fiyat.Mail düzeltildiği an ben ve birçok arkadasım bu maili gondericez.[signature][hline]..:: Respect ::..
Öne çıkan mesajlar
streamin
Sosyal ağlarda paylaş
Qui
O0oo HæcK3R K@nK[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş
-Mandrake-
Bildiğiniz üzere ADSL internet bağlantısında yeni indirimler onaylandı.
Sürekli atak halinde girişimlerde bulunan ADSL hizmetini sadece izlemekle yetinen kablo internet
yetkilileri yine izlemeye devam ediceklermi ?. Hala kablo internet istanbulun bazı büyük semtlerinde bile
hizmet veremiyorken ADSL anadoluya,doğu anadoluya kadar ulaşabiliyor,bahane olarak ise onların alt yapısı daha basit savını kabul etmiyoruz.
Istanbul gibi bir yerde bile altyapıyı tam kuramadınız çünkü.Yurt dışı ile karşılaştırıldığında açıkça gözüken fahiş fiyat
politikanızı da sineye çektik üstelik hakketiğimiz hizmeti alamamamıza rağmen.Şimdi de en son ADSL yine indirime gitti ve onaylandı
.
Adsl de 256k bağlantı artık standart olup aylık 49 milyon ile sabitlenmişken
Kablo internetçiler olarak 64k'lık bağlantıya 50 milyon civarı para ödüyoruz.İşin ilginç yanı ise kablo internetten
ses soluk çıkmaması.Bir açıklama bile yapmayan kablo internet in kendi kendini sindirdiği açıkça görülmüştür.
Eğer kablo internet bu gelişmeler karşısında suskunluğunu devam ettirecekse ben ve bir çok arkadaşım şimdiden adsl'e geçmenin
planlarını yapıyoruz.Temennimiz ortadaki haksızlığın en hızlı şekilde giderilmesi yani kablo internet bağlantısında da
indirime gidilmesidir.
Saygılar.
şu şekil bişeyler yazdım,yanlış gördüğünüz uslupta başka yerde filan bişeyler varsa birlikte düzeltelim kontrol etmedim daha yazıyı
bi sorunumuzda mail olarak nereye atıcaz
[email protected] telekom un sitesinde email-pazarlama bölümünde buldum bu maili herhalde bizim muhattaabımız bu mail adresidir dimi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
nostabinda
Sosyal ağlarda paylaş
Phage
Sosyal ağlarda paylaş