_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ilgilenenlere soyle direk notebook alinirken herkesin bildigi baktigi yeri gostererek farki gosterebilirim degerleri anlayan ya da siralamaya bakanlar icin. arkadasin dedigi gibi islemci o laptopta daha iyi evet Islemci 3610QM 19.sirayi almisken 2630QM 36.sirayi almis Ekran kartina gelirsek aslinda forumlarda bircok tartismaya sebep olmus bir konu. %15-20 farki da 560m`in 2gb olan versiyonu icin soylenir 3gb versiyonunda oyle bir durum yoktur. ahanda onlarin siralamasi da burda ekran karti son olarak o ekran cozunurlugu farki zaten bir laptopta en onemli ozelliklerden biridir sebebi bir laptopun gidip ekranini degistiremezsiniz o yuzden hd goruntuyu alirsniz paraya kiyip. laptoplarin arasinda dizayn farki da bi o kadar farkli. g74 serisi su an en iyi sogutmayi saglayan laptoplar arasinda ki bunun laptop icin onemini herkes biliyor heralde. zaten direk resimlere bakan biri bile bunu fark edebilir. yanlislarim varsa duzeltile ama duzgun bir sekilde trollukl degil honkurt diye baltayla gelmeyip gercekten duzgun elestiri yaparsaniz ben de ona gore cevap verebilirim arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hayırlı satışlar bende satmıştım msi laptop zamanında ama istediğin fiyata gitmiyor gibi 3.500 den acıp 2500 e vermiştim. Aynı özelliklerde oldukca fazla pc vardı. Sende bu sorunu cekeceksin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 artık hayırlısı kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar