teenboi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaşlar bilgisayarım kastığı zaman böyle birden resetleniyorve her işletim sistemini denedim ama sonuç alamadım.Reset tuşuna basmışm gbi oluyo we o rami fln ölçtüğü yerden önce ekran birkaç saniyeliğine kararıyor ve monitorde turuncu ışık 3 4 saniye yanılı duruo ayrıca kasadan bip sesi fln da çıkmıo bikaç saniye sora bilgisayar düzelio ve normal resetlenmiş gibi herşeyi yapıp açılıyo.Sorun ne olabilr acaba?Soğutma sistemi olabilir mi?İŞlemcim celeron 1700 we orjinal fan war o yüsden pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 büyük ihtimalle biosun belli bir miktar sıcaklıkta bilgisayarı kapatıp , sıcaklık düşümeye başayncada geri açmaya programlanmıştır[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar