Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ankara'da çankaya da yukarı ayrancı hoşderede oturuyorum... flashget le indirdim dosyayı aptal program hatalı indirmiş boşa bekledik 1 gün... şimdi indiriyorum ama 16 saat beklemek istemedim. ankarada dosyayı cd ye çekebilecek bir arkadaş var mı? varsa direk atlicam taksiye gelip alacam :D biraz salakça bir post oldu ama başından beri beklediğim bir oyunu orjinal serverında oynamak isteğim bu mesajı atmama sebep oldu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sadece installer tome 4 dosyasına ihtiyacım kaldı yardım sever arkadaş varsa bi zahmet...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Flashgetle fileplanet dışında bir yerden indirmedin heralde? Oyunun torrent dosyasını bularak sadece o dosyanın indirilmesini sağlayabilirsin. (Torrentle ilgili topici ben de bulamıyorum)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok listedeki ilk serverdan indirdim. fileplaet downloader yerine reget deluxe (DL programı) aldı, hata verdi bende3 flash geti yükledim flashget aldı sosyayı indirdi 20 saatte hoop güm hatalı... advanced zip rescue ile repair denedim ama oda fayda etmedi. hala hatalı dosya zip de açmıyor windowsun extrating toolu a napalım fileplanetan en baştan indirecez...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben de bi an heyecan yaptım fileplanet dışında flashgetle indirilebilecek bir site var mı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok yok ben aldım blizzard downloader la indiriyorum sabit 51k ile gelioy şu anda :D file planet altına ediyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Blizzard downloader ile başka bir torrent programı arasında hız farkı olmaması lazım di mi? Bi arkadaş saolsun indirio da blizz daha hızlıysa onla indirmesini söliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ikisi farklı ben de blizz in downloader ıyla daha hızlı indiriyorum..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yapmayın ya, arkadaşa abc ile indirmesini sölemiştim ve şimdi offline olmuş. Bu saatte de telefonla arayıp kanka onu sil demek olmaz ki.. Neyse inşallah hızlanır diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya ben kişisel olarak 3 tane torrent programı kullandım bir arkadaş sağolsun azureusu önerdi bana en iyi performansı ondan aldım onu öneririm. Blizzardın torrenti olarakta şu ana kadar şöyle bişi gözlemledim downloaded ve uploaded data arasında hep 15 20 mb arasında bir boyut var. yani ne kadar upload edersek o kadar dl yapıyoruz gibi geldi bana... şu anda 30 35 k arasında gidip geliyor hızı bazen 10 a düşüyor. 512k dsl var bende, azureusta 40 50k arasını görüyorudm. öneririm. Üniversitede ise arkadaşın sağlam bandwith vardır. blizzard ın official dl programıyla indirmesini öneririm bende.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar