cbaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 5 gündür oyundayım bu oyunda kimse yokmu etrafta gezinip duruyorum toplam 3 kişi gördüm biri önümde öldü afk idi herhalde kuleler vuruyordu onun haricinde 2 kişi ben acemi kalesindeyim ondanmı acaba bu oyunda milletin toplandığı bi kale falan varmı bide ah varmı eşya alıp satılan bilgilindirecek arkadaşlara tşkler oyundaki nicim Tai Hua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bende kimseyi görmedim henüz sanırım iki kişiyiz koca dünyada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben bıraktım sıkıldım sarmadı bana göre saçma sapan bi oyun yeni gelcek pach da bi işe yaramaz oyunda kendi kaleni yapsan ne olur yapmasan ne olur shadowbanenin yerini tutanamaz shadowbane bu tarz oyunlarda en iyisiydi neyse sana kolay gelsin iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar