VladTyr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Merhaba. haftaya vizeye gidicem. kafama takılan sorular var. biliyorsanız lütfen bilgilendirin beni. 1. öğrenci vizesinde gayrimenkul evrakları göstermek zorundamıyım ? evimize yeni taşındık tapu işlemleri daha hallolmadı. vizeyede yetişiceğini sanmıyorum. üstümüze ait bir araba felan da yok. sadece babamın ortak olduğu şirket var . onuda gösteren bir belge verdim zaten. {dedemin felan veya teyzemin tapularını göstersem kabul ederlermi yine. eğer zorunlu ise } 2. yaşım 19. vizede askerlik belgesi isterlermi benden. 2 senelik tecil ettirdim ama yinede bir sorun teşkil eder mi ? birde babamın banka hesabı eskiden haciyliydi. yeni kaldırdık borcu ödedikten sonra. içindede yeteri kadar bi miktar para mevcut. babamın hesabının eskiden haciyli olması bir problem yaratırmı ? yani konsolosluk araştırıp öğrendiğinde bir problem olur mu. ? benimde hesabım var. içine gerektiği kadar para yatırdım. yanlız benden hesab hareketide isterler diye korkuyorum. hesab ı yeni açtım vize için. bir sorun teşkil eder mi ? ve sadece ben kendi banka hesab cuzdanımı versem yeterli olur mu ? diğer tüm evraklarım tamam çünkü. inanın cevabınıza çok ihtiyacım var .vizeye 10 gün kaldı. acentam çok acemi. bilmiyor pek bişey. lütfen bildiğinizi cevaplayın . bekliyor olucam. çok teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VladTyr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Myrica said: acenta çok acemi ise ariyorsun elçiligi istedigi belgeleri soruyorsun.Elçiliklerin görevide budur. Ona üşeniyorsan,websiteleri var kendilerinin. Ögrenci vizesi için istenen belgeler bellidir.Tapu falan ne ya. fark ettinmi bilmiyorum akıllı dostum ama websitelerinde yazmayan ince sorular sordum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VladTyr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Myrica said: sorular ince değil,cevapları mevcut.Hemen elçiligin sitesinde linkleri vereyim. http://www.vfsglobal.com/poland/turkey/participants_documents.html Polonya büyükelçiligine baglı aracı şirket. http://www.ankara.polemb.net/?document=304&PHPSESSID=ba57984db846ca240247ce73b3c61cf2 büyükelçiligin resmi sitesi.Önemli bir nokta var burda hemen copy paste yapayim; Telefon bilgi hatti: +90 212 3735801 08.00 - 16.00 saatler arasinda, Pazartesi - Cuma İstenilen belgelerde tapu veya askerlik belgesi yazmiyorsa,istenmiyor demektir. Bak ne kadar kolaymış googlelamak. Bol şans. arkadaşım anlamıyosun heralde. nereye girip araştırdıysam vize için hesab hareketliliği hakkında bir bilgiye rastlıyamadım. daha doğrusu sorduğum soruların cevaplarına hiç bir yerde rastlıyamadım.her yerde farklı farklı ek şeyler var. ayrıca senin verdiğin link erasmus için. ben erasmus için gitmiyorum. artık son çare elçiliği arıcam başka türlü içim rahat etmicek. saol yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VladTyr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Myrica said: VladTyr said: Myrica said: sorular ince değil,cevapları mevcut.Hemen elçiligin sitesinde linkleri vereyim. http://www.vfsglobal.com/poland/turkey/participants_documents.html Polonya büyükelçiligine baglı aracı şirket. http://www.ankara.polemb.net/?document=304&PHPSESSID=ba57984db846ca240247ce73b3c61cf2 büyükelçiligin resmi sitesi.Önemli bir nokta var burda hemen copy paste yapayim; Telefon bilgi hatti: +90 212 3735801 08.00 - 16.00 saatler arasinda, Pazartesi - Cuma İstenilen belgelerde tapu veya askerlik belgesi yazmiyorsa,istenmiyor demektir. Bak ne kadar kolaymış googlelamak. Bol şans. arkadaşım anlamıyosun heralde. nereye girip araştırdıysam vize için hesab hareketliliği hakkında bir bilgiye rastlıyamadım. daha doğrusu sorduğum soruların cevaplarına hiç bir yerde rastlıyamadım.her yerde farklı farklı ek şeyler var. ayrıca senin verdiğin link erasmus için. ben erasmus için gitmiyorum. artık son çare elçiliği arıcam başka türlü içim rahat etmicek. saol yinede. elçiligin RESMİ sitesinde yazılan belgeler istenir.Eğer hesap hareketleriyle alakalı bir madde yoksa,demekki önemli değil.2 kere 2=4. Adı üstünde,elçiligin RESMİ sitesi. Saçma sapan websitelerinde yazanlara bakmayacaksın,resmi websitesinde yazanlara bakacaksın.Adamların belgeleri yazmasının bir sebebi var. Elçiligi ara.Yada git.Ben giderim genelde,telefonla çok bilgi alınmıyor. saol. dediğin gibi yapıcam. aslında bu kadar bu vize işinin içine düşmemin nedeni , geçen seneki dönemde bir öğrenciye vize reddi vermeleri. nedenini bilmiyorum vardır elbet bir nedeni ama insan ı soğutuyor resmen. randevu ve vizenin çıkması ile geçen süre 20 günü aşıyor. tekrardan saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VladTyr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Myrica said: reddin sebebi genelde bankadaki paranın az olması oluyor.Yada eksik belge. Çok çok abuk bir durum olmadigi sürece red vermiyorlar. Elçilik değilde göçmenlik bürosu karar verdiginden dolayı direk banka hesabı ve belgeye bakıyorlar. banka hesabına yatırılıcak paranın gidilicek tarihin en az bir ay önceden yatırılması denmiş. ben daha yeni yatırıcam tekrardan. bu bir sorun teşkil eder mi ? dahada sorucak bişy kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar