msuuut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Evde boş boş durmakta olan bir kaç parça ürünü satayım dedim. Sahibinden.com'a ilan açtım buraya da açayım belki alıcı çıkar. Hepsi pazarlığa açıktır. Ürünler; - PS3 Wireless Headset(50tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-wireless-headset-ps3-98216611/detay/ - PS3 Gran Turismo 5(40tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-gran-turismo-gt5-ps3-98210985/detay/ - PS3 Mirror's Edge(30tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-mirror-s-edge-ps3-98209484/detay/ - PSP The Sims2 Castaway(15tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-the-sims-2-castaway-psp-98207152/detay/ - Nike Sleeve - Dizlik(25tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-nike-sleeve-dizlik-98215808/detay/ - Mitoloji Serisi - 26 kitaptan oluşuyor (220 tl) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-mitolji-serisi-ilya-yayinevi-nden-98217729/detay/ Şimdiden teşekkürler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mitoloji serisine 100 lira verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ben almayı gerçekten düşündüm de ilya yayınevini şöyle biraz araştırınca vazgeçtim.. ama fiyat çok uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mitoloji serisini bana hediye et sana big king xxl helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Zikko said: ben almayı gerçekten düşündüm de ilya yayınevini şöyle biraz araştırınca vazgeçtim.. ama fiyat çok uygun abi olabilir, pek bilgim yok yayınevi hakkında fakat bu seri ödüllü diye biliyorum. hatta alırken satan eleman gazete küpürü göstermişti gazeteye bile çıktı diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 NolaxThensbane said: mitoloji serisini bana hediye et sana big king xxl helalinden. abi sana kırgınım ben:) önceden de açtım mitoloji serisi için bi topik, sonra gelcem falan dedin hiç uğramadın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 parasızım Q_Q gel sen bana hediye et bunları bak başka türlü çıkmaz elinden bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 :D:D Valla iki yıldır falan elimde zaten:D bakalım alıcı çıkarsa çıkar yoksa bakarız bi çaresine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 msuuut said: :D:D Valla iki yıldır falan elimde zaten:D bakalım alıcı çıkarsa çıkar yoksa bakarız bi çaresine :) iskenderiye kütüphanesi gibi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 msuuut said: Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D 100 fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Loex said: msuuut said: Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D 100 fazla bile Neye dayanarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben 150 verebilirim ama aralik ayinda alabilirim. o zaman kadar satilmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 msuuut said: Loex said: msuuut said: Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D 100 fazla bile Neye dayanarak ? pazarlık etme yeteneğimin bana verdiği yetkiye dayanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Loex said: msuuut said: Loex said: msuuut said: Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D 100 fazla bile Neye dayanarak ? pazarlık etme yeteneğimin bana verdiği yetkiye dayanarak Buyur abi o zaman, ikna et beni fazla olduguna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Seele said: ben 150 verebilirim ama aralik ayinda alabilirim. o zaman kadar satilmazsa. abi satılmaz zaten böyle giderse. aralıkta görüşürüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 piramit yapma indirim yap mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 evet abi o piramiti bende fark ettim :D abi 100 çok az değil mi? 70 lira indirdim yapıyorum daha ne istiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ps3 Headset satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 almayın olm lan kitapsızım parasızım birde siz vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 msuuut said: Loex said: mitoloji serisine 100 lira verebilirim abi 100 lira da tam mezarcılık yahu:) 150'ye kabul derim ama:D 100 çok iyi bence kaçırma japon mitolojosi de sende kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yok abi hiç ikna edemedin:) valla su an nolax'a bedava vermek daha cazip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 hem up'layım hem de GT5 ve Mirror's Edge'in satıldığını belirteyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 mitoloji serisi ilya yayın değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 evet ilya yayınevi'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar