Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eq2 screenleri

xrex

Öne çıkan mesajlar

ya oyunun grafikleri daha önceden dendiği kadar iyi değil , göz boyanmış ya da kötü grafik ayarlarında ekran görüntüleri alınmış

hiç beğenmedim ssleri.arabirim grafikleri de kötü baya.bi havası yok.biraz atmosfer..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

UI kesinlikle cok kotu daha dogrusu hantal ve buyuk yer cok kapliyor bu everquest 1 dede bu sekilde idi ancak daha sonra oyuncularin yaptigi ui lerle olay guzellesti.

www.eq2interface.com sitesi acildi ve bu site cok kisa surede eq2 ui leri ile dolup tasacaktir, bu yuzden ui yi kafaya takmayin[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç SS de benden ama sanırım bunları çekmeden önce ayarlardaki kaliteyle ilgili kısma dikkat etmemişim. Hafif pixel pixel olmuşlar idare edin. Oyunda böyle değil. Aynı durum yukarıdaki SS'lerde de var sanırım.

Oyunun başında size verdikleri oda. Parasını ödemediğim için artık giremiyorum :)

Okus pokus :)

Suyun gerçekçiliği süfer, balıklar hele harika. Onlar orda yüzüyorlar birde!

Ruined mage tower mı ne..

Stleath böyle olunuyor..

NPC'lerin yanına gidince yüzlerini size dönüyorlar. Nasıl baktıklarına dikkat :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

resimlerin cözünürlügene bakarsaniz 1182x864.grafik ayarlari olarak medium da idi diyebilirim daha yukarisini benim bilgisaar kaldirmiyor.(AMD Athlon 64 3000+,1gb ddr 400 ram,radeon 9800pro 128 mb,asus k8vdeluxe,via chipset)bunun disinda ui olarak hersey ayarlanabiliyor.bütün barlar hareket ettirilebiliyor.2.bari ben kendim ekledim mesela.bu arada 4. resimde master im ve ben görülüyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben EverQuest i eski grafikleriylede seviyordum bu grafiklerle oynama şevkim daha çok arttı diyebilirim, bana göre oyun içeriği daha önemlidir..

mesela Saga of The Ryzom gerçekten güzel grafiklere sahip ama içerik yok hep aynı..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar zaten su anki teknolojini EQ2 yi en iyi sekilde calistiracagini soylemiyor[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supremeallah, 30 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
adamlar zaten su anki teknolojini EQ2 yi en iyi sekilde calistiracagini soylemiyor

En iyi olmasında iyi olsun abi. İğrenç olmasında. Yani donanıma o kadar para göm iddalı grafikler iğrenç olsun. Olmaz ole şey :D

*!Yeni aldığı 6800 e gömdüğü paralar aklına gelir*

[Bu mesaj KapIKulu tarafından 30 Ekim 2004 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Xrex, benim anlamadığım, neden bazı SSlerde dil Almanca? Almanya'da mısın, yoksa özellikle mi öyle seçtin?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki önce atmosfer. Hala ultima oynayanlar var. Hala makinamda yüklü eski oyunlar var ama grafik olarak üstünüz deyip, videolarda gözlerimizi kamaştırıp, bu oyunda hem atmosfer hemde grafik var dedikten sonra bu donanıma bu grafikse iğrenç...

Arkadaşlar ultimaya laf yok insan başladımı ultimayı bırakması 5 yıl alıyor bırakması içinse yaşını başını almış olması yada daha iyi bir oyun bulması lazım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...

[Bu mesaj Lentisel tarafından 04 Kasım 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...