Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tomTom tuhaf ariza

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Denemedigim yol kalmadi bir de size sorayim.

TomTom Start 55 model bi GPS navigatorum var yaklasik 10 gundur kullandigim. Soyle bir sorun yasiyorum.
Plan route diyorum
Address'e basiyorum
City: yazan yere daha once adres yazarak gittigim bir sehri yazarsam street secenekleri arasinda SADECE daha once gittigim sokak adi yaziyor. Hic gitmedigim bir kenti yazarsam tum street adlari listeleniyor.

Haritayi silip yeniden yuklemek ise yaramadi. restore diyorum, backup'in bu makineye ait degil gibi bir hata veriyor.

Eger POI ararsam gidecegim yere yakin gene beni goturebiliyor. Ama adres bulmada cok ihtiyacim var bu alete. USA Maine'deyim mesafeler cok uzak ve biz hicbiryeri bilmiyoruz. Aldigimiz yere goturmek cozum degil wallmart'dan aldik cihazi.

Cildirmak isten degil. Var mi fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Çözdüm... Bundan sonra ayni sorunla karşılaşan olursa bulabilsin diye buraya yazayım.

1- Cash memory'i temizleyin
2- Tomtom'un backup klasörünü kaldırın
3- Kendi help menüsünde anlattığı işlem sırasında GPS'den tüm haritaları silin
4- Bilgisayara bağlayın "yeni ücretsiz harita var istermisin" gibi bi pencere çıkıyor.
5- yes çocum deyin, haritayı yüklüyor ve eski haline geliyor. Üsttekileri yapmadan istediğiniz kadar kaldırım kurun haritayı, ayni şey oluyor.

Umarım ihtiyacınız olmaz ama bu işlemler sorunumu çözdü. Sadece kendi POI lerimi kaybettim ki çoktan razıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...