Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Araba" üzerine kurulu film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Araba sahneleri yoğunlukta olan, tercihen komedi türünde filmler peşindeyim. Aradığım tarzdaki filmlerden en beğendiğim Taxi serisi. Başka da bir film gelmiyor aklıma. Tavsiye bekliyorum.

Hızlı ve komedi...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
eah :) yok kesmez valla. Ben size "Taxi" gibi bir filmi örnev veriyorum, sizin ettiğiniz lafa bakın :p

Sahiden eşi benzeri yoktur Taxi'nin de o tarz birşeyler vardır belki atladığım. İlla komedi olmayabilir de. Araba üzerine güzel sahneleri olsun...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Mesaj tarihi:
Hmm.. gone in 60 seconds oldukça işime yarar. Çok sağol. Bu arada aklıma "Ronin" geldi bu tarzda.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Mesaj tarihi:
baş kahramanı bir kamyon olan spielberg filmi vardı bi tane adını hatırlayamadım bulunca yazarım[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Mesaj tarihi:
Grease kesmez.

Biraz önce patinaj bölümüne birşeyler yazarken aklıma geldi. "Vanishing Point"

'71 yapımıdır film. Bir de '97 civarı bir yılda çekilmiş versiyonu var ama eminim eski hali daha güzeldir :) Kesinlikle çok güzel bir film, ben tavsiye ederim.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Mesaj tarihi:
Tunç Okan ın filmi gayet başarılı bir filmdir. Tunç Okan toplam üç tane film (Fikrimin İnce Gülü: Sarı Mersedes, Cumartesi Cumartresi ve Otobüs) yapıp bu ülkeyi terkedip almanyaya yerleşmiş çok kaliteli bir yönetmendir fakat ümidini kaybetmiştir üç filmden sonra.

bu arada
http://www.imdb.com/title/tt0082136/[signature][hline]"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 05 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
Şu İlyas Salman'ın filmi mi :lol:

Çiçek abbasmı yoksa ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
Spielberg in ilk filmi fakat komedi unsuru hiç yok uyarayım. Gerilim had safhada 70 lerde yaygın olan Takip filmleri furyasından mükemmel bir film The Duel.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • Yeni Oluştur...