Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataşehir??

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda yoğun olarak bi taşınma durumumuz söz konusu ve şimdilik taşınacağımız yer ataşehir gibi görünüyor. bilen var mıdır oturan var mıdır ataşehir nedir nasıldır anlatabilir misiniz[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşalrım var orada oturan gayet güzel ve kaliteli bir yerdir tavsiye ederim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

arabayla 10-15 dakka kadıköye hakkaten de çok uzak
Ögh yani[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

minibüsle falan da direk kadıköye gidilio galiba dimi..patiden kimse yok mu yaf ataşehirde oturan[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 26 Temmuz 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
arabayla 10-15 dakka kadıköye hakkaten de çok uzak
Ögh yani

arabayla herkzein özel arabası yok dimi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Valeron, 26 Temmuz 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
ateşehir gercekten guzel biyer. bi otobusle kadikoydesin pek uşlaşim sorununda yok . ama lisesine gitmeni önermiyrorm

ben ataşehir lisesine gidiyorum. herhalde lisenin düz kısmını kasdettin. yoksa süper kısmı gayet iyi. ben ataşehir süperden memnunum. liseme laf etme :)
ataşehir-kadıköy 19M otobüsleri vaktinde gelmiyor. otobüs şöförleri akıllarına eseni yapıyorlar. otobüs ulaşımı açısından kötü.

yenidoğan-kadıköy 19E otobüsleri de ataşehirden geçiyor. halk otobüsleri o hatta hakim. 20 dakikada 1 geliyor.

ataşehir-üsküdar minübüsleri var. sürekli geçiyorlar.

şahinbey-kadıköy 14ŞB otobüsleri de ataşehirden geçenlerden. halk otobüsleri o hatta hakim. 30 dakikada 1 geliyor.

ataşehir, akşam çöktüğünde çok ıssız oluyor.

sabah ve akşam saatlerinde başıboş köpeklerin dolaşması ise ayrı bir olumsuzluk.

umarım bir şekilde yardım edebilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Prawler, 26 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
arkadaşalrım var orada oturan gayet güzel ve kaliteli bir yerdir tavsiye ederim

iyi demiş prawler.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

dışarıdan gayet güzel gözükmesine rağmen içi fena. örnek vermek gerekirse bu sene lise 1 düzlerde ( 10 sınıf var ) ilk dönem bittiğinde hiç kimse takdir falan alamadı. okul içerisinde olaylar falan çıkıyor. tuvaletlerde sigara içiliyor. kılık kıyafetine dikkat eden yok. yani bir disiplin problemi var. ama şu açıdanda bakmak gerekir. sonuçta her lisede bunlar yaşanıyor.[signature][hline]

[Bu mesaj trikeratops tarafından 05 Ağustos 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Prawler, 26 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
arkadaşalrım var orada oturan gayet güzel ve kaliteli bir yerdir tavsiye ederim

+1 abimin arkadaşının ataşehirde evi vardı gittik kaldık bizzat böle güzel kaliteli gerçekten .. pizzahut vardı sınırsız menüden sömürmüştük :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Sosyal ağlarda paylaş

oh be koskoca paticikden ataşehirli çıktı sonunda. elma kısaca da olsa anlatır mısın avantajları dezavantajları nelerdir ordaki tipler nasıldır kalabalık olan genelde gençlerin toplandığı yerler nerelerdir falan felan?[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ataşehir lisesinde okumuş biri olarak sana ataşehir izlenimlerimi anlatayım.
1-Orada oturan kişisel (herkes değil) kendilerini çok dev aynasında görürler sanki tek istanbullu onlardır diğerleri varoş insanlarıdır.
2-Ataşehir gerçekten güzel bir yerdir deprem vs.. ile ilgili hiçbir sorun yok.
3-Gençler bir yere takılmaz çünkü adam gibi genç yoktur genellikle tikky gençler o bölgede mevcuttur fakat onlarda pek takılmazlar ataşehirde.tabii diğer gençlerde genellikle birbirlerini tanırlar ve sağda solda ataşehirin parklarında,top sahalarında,basket sahalarında felan tanışırlar (basket veya futbol oynuyorsan iyi kaynaşırsın).
4-Genellikle insanları çok pirpiriklidir.sürekli ota boka karışırlar ve oradaki güvenlik görevlilerini kendileri epey bir kasılırlar.
5-Yandaki çingene mahallesine dikkat etmek lazım hatta oraya hiç gitmemek lazım en iyisi ayrıca oradan birinede hiç bulaşmamak lazım.
6-Ulaşım sorunu yoktur kadiköye giderek zaten istanbulun her tarafına gidebilirsin.
7-Evlerinin içi güzeldir ve komşuluk ilişkileri fazla yoktur.
8-Gündüzleri fena olmaz fakat akşamları çok tenha olur.
Ataşehir lisesi hakkında (bilmiyorum gidicek misin ama biraz bilgi vereyim belki gidecekler vardır)
1-Gerçekten çok makımlı,güzel ve temiz bir okuldur.
2-Eğitim iyidir ama süper değildir.
3-Eski müdürün disipsizliğini şimdiki sağlama çalışmaktadır ama nafile tabiiki...
4-Genellikle 1 ayda bir felan kavga olur (tabii büyük kavga diğer sınıf içi kavgalar sayılmaz) ve genelde kız yüzünden olmuştur.
5-Öğretmenlerinden her lisede olduğu gibi piskopatları vardır ancak iyi öğretmenler çoğunluktadır.
6-Öğrenciler 3 gruba ayrılır.Tikkyler,Hippiler (ben öyle diyorum işte puncçılar,metalciler,vs... bu gruba girer),bide reisim diye takılan kırolar.
7-Gerçekten çok güzel kızları ve yakışıklı erkekleri vardır yani direk bi tane gözüne kestirirsin.(Diğer okullardan gelenlerin hepsi zaten ağzı açık kalıyordu)
8-Öğrencilerin muhabbetleri çok zevklidir.Genellikle hepsi oturmuş kültürlere sahip ailelerin çocuklarıdırlar ve okulda aralarında hiçbir zaman maddi konumlar önemli değildir.
9-Aslında gerçek güzel dönemi bitti gibi bişey çünkü 2002-2003,2003-2004 mezunları en iyi olan dönemdi şimdikiler biraz zibidi diyebileceğimiz türden.(bundan önceki dönemleri ben görmedim bilgim yok yani ilk 2000-2001 mezunlarını gördüm)

Eh işte sanrım biraz aydınlanırsın soruların olursa buyur sor bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 17 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
oh be koskoca paticikden ataşehirli çıktı sonunda. elma kısaca da olsa anlatır mısın avantajları dezavantajları nelerdir ordaki tipler nasıldır kalabalık olan genelde gençlerin toplandığı yerler nerelerdir falan felan?

kısaca deyineyim.

1.genellikle cok fazla genç olmaz. cogunluk böle 20-30 lu yaslarda sabah işine giden akşam dönen çiftlerdir.

2. her adanın önünde(3-4 apartman bir ada oluyo) bi park oluyor ve genelde basket sahası da oluyo. onun dısında büyük basket sahaları da var.

3. mozaik - botanik - vs böle güzel isimli çarşılar var. bakkal neyim hep buralarda. .... havuz var normal büyüklükte.

4.ataşehir lisesi hakkında bilgim yok ama kavgaların cok cıktığını duydum arkadaşlardan.

5.mcdonalds var karsısında koskoca 3m migros var. onun yanında pizza hut - dominos - vs .vs aklına ne gelirse var.
bunların yanında bankalar - döviz büroları falan da var.

6. şu anda ataşehirden ulaşım hedeleri ;

19m - ataşehir - kadıköy direk otobüs.
19e - yenidoğan-kadıköy otobüsü ama ataşehirden geçiyor.
14şb- bu da ataşehirden geçiyo otobüs .

bostancı için muhtarlığın ordan dolmuslar kalkıyor.
carrefour - üsküdar - harem üçlüsüne giden dolmuslar da var ataşehirin içinden kalkıyor.

taksime giden 256 otobüsleri var çift katlı.

onun dısında metro vapur neyim yok.[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bizim butun okul orada(yeditepe)

yek diycegim su an bende ev ariyorum. Aile ile oturacaksan asla atasehire gitmeyin. Hic bir sekilde aile yeri degil birbirinden kopuk hayatlar en iyi yer dedigin evde ust katinda yasayan fahiseler.

ha ben gencim tek basima takilirim diyorsan super yer tabi araban varsa.

Sana tavsiyem sahrayicedit mukkemmel bir yer ve aileler icin cok cok daha uygun. Atasehir kadar hatta daha kaliteli ve istanbulun en iyi ulasim sistemlerinden birine sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...