Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2 teker 2 pedal 1de ben ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Milkaries Milkaries Milkaries..Safirgöz[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 02 Kasım 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 zeki daha zeki en zeki yok bu olmadı sanırım şöyle olacaktı yakışıklı daha yakışıklı en yakışıklı yok yok bu da olmadı bir şeyler eksik hiç zengin değil zengin değil en zengin hiç değil ben ne yapıyorum ya dur bu sefer olacak 1. zeki 2. yakışıklı 3. başarılı[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kendımle ılgılı degıl ama hayatla ılgılı uc sey yazabılırım.. 1-Hayat,tanrıyla seytan arasındakı bır satranc macıdır... 2-Tanrı oyunu kazanamak ıster ama hıle yapamaz... 3-Seytan oyunla ılgılenmez butun taşları sıyah yapmaya calısır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Aşk Güç para[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 duygusal sosyal dahi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben ve 3 kelime.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 For Fucks Sake[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Sly-One, 02 Kasım 2004 00:37 tarihinde demiş ki: ben ve 3 kelime. fazla bile sana *!çektirir gider*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Pati Patiler Patiş[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 mazhar fuat özkan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Görmedim Duymadım Konuşmadım[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kronik yorgun bünye[signature][hline]kronik yorgun
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: nedanko, 01 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: 1- Dışarda bir beyfendi 2- Evde bir ahçı 3- Yatakta ise ... (bu kadınlar içindi sanırım ama.. :P) sanmayı bırakıp emin oldugun gün cinsel tercihin netleşecektir :) Hmms 1-geldim 2-gördüm 3-yendim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yakışıklı jigolo zengin *!BİRİ BENİ DURDURSUN!!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK*[signature][hline] [Bu mesaj crocodile tarafından 02 Kasım 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1-Kayserili 2-Metalcı 3-Testilcı :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Wacky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kafa gövde uzuvlar[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bakıyorumda "zeki" default olarak herkezde var , lol yaw bide türklerin yüzde 90 ı salak derlerdi.çürüttünüz bu iddayı :)
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Jarlaxle, 02 Kasım 2004 10:01 tarihinde demiş ki: bakıyorumda "zeki" default olarak herkezde var , lol yaw bide türklerin yüzde 90 ı salak derlerdi.çürüttünüz bu iddayı :) O yüzden kurtuluş savaşını Türkler değil Zimbaveliler kazandı değil mi Sn Jarlaxle.. Asıl size ''LOL'' diyorum! Saygılarımla Soul![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 peynir ekmek domates[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bira sex bira sonsuza kadar boyle devam edebilirim ;P[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1.Komplex 2.Sevimli 3.Komik[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 YARATICI ÇEKİCİ ESPRİTÜEL ekleme: ya herkes demiyim de çoğu kişi cıvıtmış bu thread'i.. arkadaş ne güzel bir başlık açmış.. saçma sapan şeyler yazılmış.. ayıp ya. [signature][hline]Jackques Marques [Bu mesaj Jackques tarafından 02 Kasım 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1- Sex 2- Drug 3- Music[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Öne çıkan mesajlar