Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan kas arabaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
Ben eski amerikan arabalarıyla ilgileniyorum ve bir iki yıl sonra 71 model Dodge Hemi challenger almayı düşünüyorum. Bu arabalar Türkiye'de bulunabilir mi veya Türkiye'ye getirilirse toplam ne kadar para eder. Siz de bu arabalarla ilgileniyorsanız yorum yapın lütfen. Bu arabalarla ilgili bilgilerimizi paylaşalım...[signature][hline]
we don't need no education
Mesaj tarihi:
bulma şansın var ama çook masraflı olur bakımı falan bunların orjinal parça bulunmaz getirtmen araba parasına patlar vs.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Benim hoşlandığım tek amerikan arbasıdır Challenger.

Bir açık arttırma sitesinde 850$'a bu arabanın yıkıntısını görmüştüm araştırırken. Kaportasının Dodge Challenger'a ait olduğu belli oluyordu ama :)

Deri döşemeleri, motoru, hedesi hödösü... her şeyi değiştirilmiş 125000$'a satılık bir taneye rastlamıştım en pahalı.

Orjinal ama çok iyi bakılmış Challenger da görmüştürm 20K$-25K$ gibi fiyatlara. Resimlerde gerçekten çok temiz, çok cillop gözüküyordu ancak motora masraf isteyeceği kesin.

Ha bir de eski amerikan arabalarının klasik dertlerini (çok benzin yakmaları) ve Türkiye'deki benzin fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu söylememe gerek yoktur ;)

Arabayı Amerika'dan satın aldıktan sonra Türkiye'ye getirme koşullarını bilemeyeceğim maalesef.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
  • Yeni Oluştur...