Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ethernet kartı Win98 yüklü bir makinaya kurdum, "Yeni donanım bulundu" hedesiyle yükledim driverları. Ethernet kartının ışığı da yanıyor. Sistemden, aygıt yöneticisinden sağ tıkladığımda, "Bu aygıt mevcut değil, düzgün çalışmıyor veya sürücülerinin hepsi yüklü değil" yazıyor. Ne yapmalıyım?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ethernet kartını daha önce kullanmış mıydın? Ben de benzer şikayetlerden bir konu açmıştım fi tarihinde. Daha sonra sonucu yazmadım sanırım oraya ama ethernet kartım bozulmuş, yenisini alınca misler gibi çalıştı. Kullanılmış bir kart bulduysan biryerlerden bozuk olma şansı var. Yeni aldıysan daha bozulmamıştır ama, driverini falan yükledikten sonra başka neden sorun yapar ki bir ethernet kartı?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yeni. Gerçi driver'ı kurarken "Win98 cd'sini takın" falan dedi, ben ise hdd'deki dosyaları seçtim, kimisini Windows klasöründe, kimisini de System klasöründe buldum.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Dosyaları sağdan soldan taplaman sorun yaratmaz da... Bilemiyorum. Ben en iyisi klişe bir laf edip çekileyim: win98 updateleri çek[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İşte o zor, neden dersen önce bağlantıyı kurmam lazım ki öbür makinayla nete bağlanayım.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 E haydi, yardım bekliyoruz :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar