Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 oyunda bir yerde kaldım patlayıcılar var diger actıgım karakterle buldum fakat baskası ile bulamadım aklımada gelmedi gez gez yok bilen varmı ilk bolumunde ogre lerin ordaki kapıyı patlatmak icin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sana neverwinter nights bölümü var oraya açsana şeklinde çıkışırsam üzülür müsün?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sana bir biskrem versem duzelirmisin :d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya herkes kayseriyi herşeyin satıldığı,halkının dörtte üçü tüccar ola yer zannediyo.yalan abi gelin görün.koca şehirde orjinal oyun satan yer yok!bu sebeple çok sevdiğim oyunun devamını alamadım.korsanı bile yok! [Bu mesaj Cirit tarafından 04 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ruffian- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 o bolume orayı patlatmanmı gerekiyo ya ben bikaçkere bitirmeme rağmen 1 kere bile patlatmadım.. :) orayı patlatamıyosan haritadaki rodları topla sonra ortadaki yerden onları kollara takıp köprüyü aç öyle de geçebilirsin.. ;) bu arada Hou nun ne orjinali ne de kopyası var türkiyede ne yazıkki hatta oyun hiç olmamış gibi davranılıyo bi dergide incelemesini bile görmedim sıkı fan oduum için netten takip ediyodum bulamayıncada netten çaktim sizede tavsiye ederim...[signature][hline] -| Est solarus oth mithas |- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gözünün yağında yumurta kırıyım söle nerden ne zaman kaç saatte nası çektin.uzunsa özel mesajdan at yoksa özel mesajdan msn ini at ordan haberleşelim :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ayrıca star wars knights of the old republic de yok kafayı yicem ya arkadaş hele bi üniversiteyi kazaniim.......... [Bu mesaj Cirit tarafından 05 Kasım 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar