HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 MDye şarkı kaydedeceğim. Ama bilgisayarın outputu, tüm windowstan gelen sesleri kaydediyor ve bu yüzden winampta şarkı değiştiği zaman, md bunu anlamıyor,yani kısacası kaydederken her şarkıyı tek tek elle düzenlemem gerekiyor. Sorum şu : Sadece winampı nasıl output yapabilirim ,yani md sadece winampı görsün istiyorum ki böylece şarkı atladıkça md de kayıt esnasında şarkı atlasın? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yahu bilen yok mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla tam olarak anlamadim sorununu cunku ben mdye parca yazarken sony open junkbox die bi program kullaniyorum md nin icinden cikmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben de aynı problemi yaşıyordum. bulduğum tek çözüm bilgisayarda hiçbir ses çıkarmamak oldu. Ses çıkmayınca benim md algılıyordu şarkının bittiğini[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar