mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Level kasmaya üşendiğimden 60lvl barbarian olan bir account arıyorum-50-60tl civarında itemsiz istiyorum.İtemleri hazırladım.Wizard ve dh de öle öle bıktım artık. Boş accountda olur,olmazsa main account ile boostlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 wizardla oluyorsan barbarla dadha cok olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dh ve wizard oynamaktan bıktım kaça kaça kesmekten.yanlışlıkla dokunsalar hp dipleniyor.130k dps var hunterda dokunmaya gelmiyor,artık kaçmadan oynamak istiyorum,enazından barbar bunlara nazaran daha az kaçılarak oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar