Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Yuksek lisans icin kabul aldim kismetse ekimin 2. Haftasi drsler baslayacak.Burada okuyan veya tanidigi olan var mi ? Cunki bazi seyler sormak istiyorum.En onemliside "Induction week " hakkinda Oryantaston 2 hafta suruyor fakat benm konaklamam Ekimde basliyor,15 gun ekstra ucret odemek istemiyorum.Oryantasyona katilmasam kaybim olur mu? Bu konuda bilgisi olan var ise sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Oryantasyonlar genelde şu burda şu şurda, şunu burdan yapcaksınız tarzı oluyor. Bi de sosyalleşme işte başka bir nanesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ama ders gibi sayildigindan kalabiliyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Zikko said: Ama ders gibi sayildigindan kalabiliyosun.. Neyi ders olarak sayıcaklar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 başvuru süresince hiç bi firmadan yardım aldın mı lombardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 evet aldım, onlar gitme diyor bir sey kaybetmessin diyor. fakat mailde "participation is mandotory" yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ücret cebini yakmayacak gibiyse git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hesapladım, 15 gunde konklama+yemk azami olarak 500 euro ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Valla ben bizim okullarda oryantasyondan kalan biliyorum istersen sansini dene ama kalirsan aglama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Kabul ne kadar sürüyor peki başvurudan sonra, bu yıl Aero'ya başvurursam seneye çıkar herhalde. Burslu giden makinacı bir arkadaşım var, daha bu sene yükseğe burslu başladı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Su an staj yaptigim yerde 1-2 kisi var ordan galiba. Master ogrencisi olsalar gerek. Cok spesifik sorularin varsa iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar