Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaşlar bursa'da oturan arkadaşlar varsa kart almak istiyorum.Varsa elindeki kartları yazarlarsa sevinirim... Beyaz deck kullanıorum ...[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bursada keyf var altıparmakta kesin biliosundur. onun altındaki 60's cafeye git orda bi iki gün takıl bi dolu magic ci vardı orda hala da vardır yani. bi gün olmadı ükünci gün görürsün. ayrıyetten istediin kartları yaz ben şimdi ankaradayım ama bi şekil yaparım. elimde varsa tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Grassland Crusader Tivadar's Crusade Akroma,Angel of Wrath Angelic Blessing Archangel İvory Cup Alaborn Cavalier Crusading Knight Platinum Angel Altar's Light Ritual of Restoration Loxodon Warhammer Second Thoughts Akroma's Vengcance Sacred Nectar Peach Garden Oath Statis Cocoon Arrest Crown of Awe Guilty Conscience Holy Strength İmprovised Armor Pacifism Sprit Link Serra Angel Jareth, Leonine Titan Raksha Golden Cub Essence Sliver İntrepid Hero Aven Brigadier Ansestor's prophet Sway of Illusion Perish Black Lotus Mother of Runes Wing Shards Story Circle Armageddon Colossus of Sardia Serra Avatar Endless Wurm Darksteel Colossus[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Tamam yarın gidip bakarım ya bide bana samuray kılıcı lazım varmı bildiğin birisi satan yada net adresi fln ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kılıc hakkında bi bilgim yok ama mutlaka vardır bi yerlerde. naptın sen gittin mi dediim yere. gerçi şu anpek oynanmıyo orda şu an(galiba). işte bi biz oynuoduk sora takılmamaya başladık oraya.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg trakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Olm saplar takılıo artık oraya hepsi belalı a.q[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bursada oturan arkadaşlar varsa nereden deck alınır söyleyebilirlermi acaba?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ezgi kitabevi. burç pasajında (burç sinemasının ora işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Cidden varmı la ok yarın okul cıkısı gidem hemen altımda zaten Erkek lisesi sux :([signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya sen bursada oturuosan takıldığın yerleri söylermisin sendede varsa kart arada oynarız ? Bide aldım yeşil+beyaz darksteel theme deck pişman kaldım güzel değil kartlar :( sırf beyaz bi deckle takas etmek istiyorum kartlarda en ufak bi çizik yok[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aga ben bursalıyım da bu sene ankraya okumaya geldim. sana yardımım anca bukadar olur heralde. ayrıyetten almadan bi sorsaydın sana sölerdim şu veya bu desteyi al diye ben nerdeyse hepsinden (yeni gelenler hariç) aldım zamanında. booster al faydası dokunur. hazır deklerden fayda bekleme çok. bi tane kırmızı siyah sacrificial bişey deki var tam adını hatırlamıom atog filan çıkıo o süper ben onu modifiye edip kullanıorum.. [Bu mesaj sidd tarafından 27 Ekim 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ya gidicem birazdan yine o dükkana. darksteel mi mirrodin 'inmi tournemnt deckinden alayım {75 kartlık booster decki] yoksa mirrodinin ''little bashers'' deckinimi alıyım [sadece beyaz kartlardan olusuo] yoksa kamigawanın gelmesinimi bekliyim karar veremedim.[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sidd bursada bildiğin mtg ci varsa tel no yada msn verirmsin _?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kusura bakma bayaadır girmiodum nete. bursada var mtg ci tabi al sana okaner die bi adam. [email protected] benim adım koray selamımı sölersin. ihsaniyeden tanıosun fln dersin derdini anlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar