Fah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ownload ettim en sonunda bitti. Ama indirdiği şey bir zip içinde sanki 3 cd için bölünmüş birşey ama exe dosyası yok napıcam ben bunu ,[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bana bunu nasıl düzgün install ederseniz çook sevinirim[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sana gelen dosyanın içinde şunlar olması gerekli burda installer (bende wyverm logosu) a tıklayarak hallede bilirsin. yanlış şeyi cekmedigine emin ol (2.5gb)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 çook teşekkür ederim. Bu extract olmamıştı, dosya bozuk falan demişti, şimdi windows dosya sıkıştırmadan açtım onu dönüştürüyorum şimdi baya bi dakka sürüyor :) çok teşekkür ederim[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar