Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG hesabimi 3hafta sonra satiyorum,Jedi olarak.

Solar

Öne çıkan mesajlar

Yok kardes turkiyede emeginin karsiligini almak zor,malum turkiye para sartlari ortada. Burda bi muhendis 1milyar aliyor orada 10milyar ama harcanan emek ayni. Bu durum tabii herseyde ayni. Ben bu karaktere 6ay harcadim toplam. Newbie donemleri dahil :p. Holo vardi vaktinde 12 profession masterladim hololar kalkti. 2 branch unlock etmisiz allahtan. Bu hafta sonuna toplam 4full tree olacak,1unlocked,1 unlockedda phase4te ama grindden gina geldi artik. Yani bu kadar grind yapilan eziyete 1500 dolarki iyi bile. Arti butun esyalar ve paralarla felan. Hele bi armor nerf gelsin o zaman ben o RIS armori gorecem. Zaten RIS armordan bol ne var swgde.Zikini sallasan RIS e carpar coronette,newbie zirhi o yuzden giant dune kimogila scaledir,interwoven ris schematic gibi bulunmasi zor component istiyor,vede her armorsmith otomatik ris yapma semasini ogreniyor. Uzun lafin kisasi turkiyede bi bok satamam,daha ucuzada vermem icim yanar. O yuzden satmassamda sorun degil napalim.(Tabii bu benim malligim ama vaktinde adsl yoktu bizim burada 3 ayda bir milyar odemistim telefona,dial up sagolsun,tabii kardesim o senin salakligin ,girmeseydin sende diyeceginiz icin demiyorum :p.Bilgisayar oyunu deyincezaten irade gosterememisimdir hic bir zaman,o yuzden okul bitmedi,hayat boktan disardan bakilinca ama ben mutluyum.Hayatimin sonuna kadar bilgisayar oynayabilecegimide iddia ediyorum.) Swgde iyice mallasti,bu developerlar aptallasti,o yuzden sogudum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

1500 dolara padawan mı ?
Ben Ahazi'deki Dark Jedi Knight'ımı 1500'e satıcam büyük ihtimalle. 2000 Pvp rating. 3 adet -9 FC 50 damage pearl, bilimum -9 fc 38-40-42-48-44 pearl, iki tane pvp saber ve 15 milyon kredi.
1500 dolara padawan satılıyosa Ecklipse'de, ben işi gücü bırakıp bu işe giriyim hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna heveslenme joshua 1500 dolara kimse almaz padawanı eclipse te olsun ahazi de olsun.

solarda enteresan adam. hem oyunu kötülüyo yerden yere vuruyor. hem 1500 dolardan padawan satmaya çalışıyor. hemde burası türkiye diye yakınıyo.

bven de katılıyorum walla burası türkiye. ama asıl önemli olan "BİZ NEYİZ?"[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...