mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Arkadaşlar mezun olduk askerlik işini tamamladık.İş güç zamanı artık doğal olarak. Tabi üniversitede öğrendiklerimle benden ne köy ne de kasaba olacağından kursa gitmeyi düşünüyorum.Hem bildiğimi pekiştirir hem de belki birşeyler eklerim kendime. Neyse, Ankara'da Bilişim Eğitim Merkezi diye bir yer buldum.Nasıldır eğitimleri? Bilgisi olan varsa beni bi aydınlatsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 necisin ne iş yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 senko said: necisin ne iş yapıyorsun görsel iletişim tasarımı mezunuyum (summon revangelis). İlgi alanım tamamen After Effects. Premiere+PS+AE triosunu kestirdim gözüme kursta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar