cacaron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Arkadaşlar 10 eylülden sonra oynayamayacağım için üyeliğimi ya da bütün eşyalarını satmaya karar verdim. 5m gold var, stashteki eşyalardan 10m kadar da gelir. Barbar 12 paragon, wizardın az biraz mf gearı var ama üstünde biraz çalışılması gerek. 6 özellikli wrist, helm, shoulders, vodoo mask, massacre axe yapabiliyor. (pahalı oldukları dönemde satsaymışım öğretmek yerine demedim değil) Sıkıntıdan followerların üstünü bile dizdim bir şekilde. profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/rockwood-2935/hero/15737074 Fiyat olarak aklımda 150 lira gibi bir rakam var. Oyunun kutusu falan duruyor ama sadece ankaradan teslim edebilirim. Mesaj atarsanız gün içinde dönerim. Teşekkürler, hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 150 çok az hacı... 400 500 fln iste bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 paragon 14 oldu, 10m gold var. 3-5 gün daha bir şeyler geliştirebilirim sonra olduğu gibi kalır üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar