Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sonunda isyan ettim Feign Death'e

faki

Öne çıkan mesajlar

Bildiğim kadarıyla senin aldığın missionı baska biri bitirse senin mission fail eder ve sen görevi kaybedersin, orda onu kesende muhtemelen mission larak kesmiştir.

İkinci droid oalyına gelince benden size bir taktik. Normal bir droidiniz arama yaparken ikinci droidi atamassınız. Ama !!! droidleri arkaya arkaya atarsanız, yani yanınıza çıkan droid ekrandan kaybolmadan 5 tane filan atabilirsiniz, bu da nokta nokta adamı takip etmenizi sağlar ve bu sayede adamın yolunu haritada çizebilirsiniz. Ben yakalayamadığım jedi leri bu şekilde yakalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da yeni moda...

Dun o jedi'dan sonra 1. gorev olarak aldigim Jedi saldirinca evi cok yakinmis hemen evine kacti. Iptal etmistim. bu anlattigim 2. missiondan sonra iki arkadasiyla geldi. Nasil bulduysa beni:)) Herhalde friend listesine ekleyip firend find ile bulmustur. Hala onun missionina sahip olup olmadigimi sordu. Hayir dedim. Duel teklif etti once db olamdan. Indirdim. Yenindaki SW bu sefer duel istedi. Biraz zor oldu (Mind dot'lu geo olmasa indiremiycektim) ama onu da indirdim. Adam bu sefer mission olark beni alip beni oldurup db atar misin dedi:)) Amaci terminalden dusup dusmedigini gormekmis. Yaptım istedigini. 96KXP kaybetti. Ama terminalde de gormedim adami bir daha. Herhalde bu 2. missionda bahsettigim adam da kendi guild'inden birine ayni isi yaptırdı. 3 hafta gercekten uzun bir zaman. Oyle yakalancam korkusu ile gezmektense tanidiki bir BH'a kendini oldurt hem o kazansin hem sen kurtul:))) iyi is...[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

Eh biraz arasitirin ya nasil visibilty alinir nasil term e dusulur ne gibi bug lar vardirda farkinda olmadan term e dusersin vs. Adam tabiki exp kaybetmemek icin elinden geleni yapacak oyun kurallari icinde. Bu oyunda fd varsa kullanacak nekadar sacma olursa olsun. your target is not online olayina gelince bu server ile login server arasindaki bi hata. Duzeltmiyorlar degil sanirim duzeltemiyorlar ya beceremiyorlar yada duzeltince baska sorunlar cikacak. Mission u iptal etmek yerine 30dk kadar bekleyip gene track edersiniz 30dk da bi refresh oluyor cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bu oyunda neyin neye uygun oldugunu bi goster sonra fd tartisalim istersen :) bende herseyin hikayeye uygun olmasindan yanayim ama artik bunlari konusmak icin cok gec. Bastan olacakti bunlar FD e gelene kadar milyon tane sacmalik var. Bende FD yanlisi degilim birak Jedi i boyle bir olayin hicbir sekilde varolmamasi gerekiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica terminale dusme olayi sadece saber acip elinde saber la dolasmakla olmuyo durup dururken hicbirsey yapmadanda bug sonucu terminal e dusme ihtimali var. Ve 1 kere terminale dustugunuz zaman kicinizi kurtarmaniz neredeyse imkansiz. 3 hafta visibilty suresi olduktan sonra. ancak 3 hafta gibi bi sure oyuna girmeyeceksiniz ozaman kurtulursunuz ki buda olmuyor Jedi forumlarinda zamaninda gorduyseniz adamin biri 3 hafta sonra jedi la login oluyor ve 5dk sonunda bh gelip olduruyor CSR nin verdigi cevap graphic kart inizda problem var lutfen teknik destek le gorusun heh.
Sosyal ağlarda paylaş

grafik kartındaki sorun dsebebiyle oyun içinde rüya falan mı görmüş oyuncu? auhasdha koptum walla bu csr muhabbettlerinden kitap yazılsa yok satar walla :)
---
bu arada o jedi ne kadar ezik bi oyuncu oldugunuda göstermiş oluyor. ne kardeşim öle bh korkusundan 3 hafta jedi ile girmemiş.ölseymiş 3 haftada kat kat toplarmış o exp yi :) böle adam öldümü bütün karakteri yokolmalı walla[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 04 Kasım 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın bak, oyunda RP açısından bir tane düzgün nokta olmadığından, FD ye birşey demek pek de doğru değil =) Yine de, bir yerden başlamalı ya, ben yapmazdım yani.

O 3 hafta girmeyen adam da cidden salağın önde gideni, niye jedi olmuş bu adam chef falan olsaymış. Hatta bizim chef Corvette bile yapıyo, chef de fazla buna =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 04 Kasım 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
heh adam 3 hafta oyuna girmemis yani korktugundan jedi la girmemis demedim. 3 hafta sonra oyuna geliyo bi giriyo jedi ile 5dk sonra bh geliyo olduruyor lol.

neyse canım senin dediğin öle değildir başka jediler vardı rübyük ihtimal korkudan girmeyen ( kıvırmaya çalışır :P )[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 04 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
... your target is not online olayina gelince bu server ile login server arasindaki bi hata. Duzeltmiyorlar degil sanirim duzeltemiyorlar ya beceremiyorlar yada duzeltince baska sorunlar cikacak. Mission u iptal etmek yerine 30dk kadar bekleyip gene track edersiniz 30dk da bi refresh oluyor cunku.

Yok Dethatt o şekilde de olmuyor. Dün gece mission'i aldim. Dathomirde çıktı. Science Outposta gittim 27 metre otemde medical center'da gösterdi. Map'te MC'da kimse gorunmedigi icin Seeker gondereyim dedim. "Your target is not online". Oysa adam online. Tam 1 saat oturdum SO'da adami bekledim her dakka başı seeker göndermeye çalışarak. Ama hep aynı mesaj. 1 saatin sonunda vazgeçtim. Kalan Buff süresinde başka iki mission yaptım. Serverden çıkmama yakın adam offline oldu mesajını gördüm. Yani yarım saat bekleme ile düzelmiyor.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 04 Kasım 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
Ayrica terminale dusme olayi sadece saber acip elinde saber la dolasmakla olmuyo durup dururken hicbirsey yapmadanda bug sonucu terminal e dusme ihtimali var. Ve 1 kere terminale dustugunuz zaman kicinizi kurtarmaniz neredeyse imkansiz. ....

Sadece BH olduruse kurtuluyorsunuz. Birde bir başka gözlemimi soyliyeyeyim. Terminale düştünüz. O gün biraz bağlı kaldınız ve offline oldunu. Reset sonrası terminalde görünmüyorsunuz. Ne zamanki online oldunuz eğer terminalde iseniz o zaman görünmeye başlıyorsunuz. Yani hemen reset sonrası terminalde hiç jedi görünmüyor. Online oldukça listede görünmeye başlıyorsunuz. Bu algoritmada bir bug olabilir. Ne bileyim Terminalde göründüğü süre 21 gün gibi davranıyor olabilir program. Bu durumda bağlı olmadığınız günler sayılmıyordur. Birde reset sonrası hemen giren bir jedi terminalde ise eğer alınma riski daha yüksek anlamına geliyor bu.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...